Απόψε ο μεγάλος τελικός με καλεσμένη τη Βίσση-Θα συναντηθεί πρώτη φορά τηλεοπτικά με Βανδή

Μετά από έναν ημιτελικό γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού του J2US και της ανάδειξης του φετινού νικητή!

Απόψε στις 20.00 ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού! Το «Just the 2 of Us» μπαίνει στην τελική ευθεία και απόψε κάνει φινάλε με τον πιο εντυπωσιακό και ανατρεπτικό τρόπο.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται ζωντανά στη σκηνή του «Just the 2 of Us» την μοναδική Άννα Βίσση σε μια βραδιά που θα συζητηθεί.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανεβαίνει στη σκηνή και το μεγαλύτερο πάρτυ της χρονιάς ξεκινά. Θα τραγουδήσει αγαπημένες επιτυχίες της και με τη μοναδική ενέργειά της θα απογειώσει το show, σε μια νύχτα γεμάτη τραγούδι, κέφι και ρυθμό που θα μείνει αξέχαστη! 

Η κριτική επιτροπή του J2US
Ποιες άλλες όμως εκπλήξεις ετοιμάζει ο Νίκος για απόψε; Σε κάθε live εξέφραζε πάντα μια επιθυμία του, που ήθελε να πραγματοποιηθεί από τους καλεσμένους του. Τι άραγε θα ζητήσει απόψε από την Άννα;

Μάλιστα, Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ακολούθησαν η μία την άλλη στο Instagram, ενώ γι' αυτή την αναπάντεχη συνεύρεση μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε!».

«Εγώ είπα να μη γίνει αυτό το follow ακόμα. Ήθελα να το κάνω στον αέρα! Οι δυο τους δεν βρέθηκαν στην πρόβα, έκαναν ξεχωριστή πρόβα. Στον τελικό του Just το Σάββατο θα δούμε πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε. Δεν ξέρω ακόμα αν θα τραγουδήσουν μαζί. Η Άννα θα βρίσκεται μαζί μας ζωντανά για πολλή ώρα. Θα προσπαθήσω να τελειώσει το διαγωνιστικό κομμάτι γύρω στις 12:00, για να συνεχίσουμε με Άννα».

Το «Just the 2 of Us» ετοιμάζει τις ωραιότερες εκπλήξεις αλλά και τα πιο πλούσια δώρα για τους τηλεθεατές του, που τόσο το αγάπησαν! Απόψε βέβαια είναι και η σειρά των κριτών να ανέβουν στη σκηνή και να πιάσουν το μικρόφωνο! Θα σηκωθούν από την ασφαλή καρέκλα του κριτή και θα γευτούν. «τη γλύκα» της σκηνής.

J2US: Τι θα συμβεί στο διαγωνιστικό μέρος

Στο διαγωνιστικό μέρος η αγωνία κορυφώνεται! Τα ζευγάρια θα τραγουδήσουν τρία τραγούδια το καθένα. Ένα τραγούδι δικής τους επιλογής, ένα που έχουν ήδη τραγουδήσει στη σκηνή του «Just the 2 of Us» και ένα κοινό και για τα τρία ζευγάρια.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει κοινό και κριτές; Ο Αναστάσιος Ράμμος με την Κατερίνα Ζαρίφη, ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζωή Δημητράκου ή η Ζόζεφιν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να δώσουν τη βαθμολογία τους. Ποια θα είναι η γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους;

Το κοινό παραμένει ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού είναι ο πέμπτος κριτής του show και αποφασίζει 50-50 μαζί με την κριτική επιτροπή για την τύχη των ζευγαριών.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»