Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της μου πλήρωσαν το ρεύμα ύψους 6,000 ευρώ»

  06/12/2020 11:26
«Η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της μου πλήρωσαν το ρεύμα ύψους 6,000 ευρώ»

«Η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της μου πλήρωσαν το ρεύμα ύψους 6,000 ευρώ»

  06/12/2020 11:26
 
 
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη με νέα της συνέντευξη στο «DownTown κάνει την αποκάλυψη ότι η Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας ήταν εκείνοι που τη βοήθησαν να ανταπεξέλθει οικονομικά σε ό,τι αφορά το χρέος της, ύψους 6,000 ευρώ στη ΔΕΗ ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει.»
 

Μία νέα αποκάλυψη κάνει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του μεγάλου μας Μίκη Θεοδωράκη μετά τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας για την κακή οικονομική της κατάσταση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Με νέο ξέσπασμά της μέσα από τη συνέντευξή της, η κόρη του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη δηλώνει φτωχή και άνεργη τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας πως πασχίζει καθημερινά για να επιβιώσει. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε:

«Για εμένα ως Μαργαρίτα Θεοδωράκη πιστεύουν όλοι ότι είμαι πλούσια και δεν είμαι. Δεν έχω καμία βοήθεια από το κράτος. Είμαι μια φτωχή γυναίκα και οι φίλοι μου είναι φτωχοί.

Τρεις ημέρες τρέφομαι με τραχανά και κανείς δεν με πιστεύει επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη. Κάθονται όλοι αυτοί οι μα….ες και λένε ότι έχω λεφτά. Μπιμπελό είμαι επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη;

Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που έχει χρέη και υποχρεώσεις. Βγήκαν όλοι αυτοί οι «κανίβαλοι» που με κατηγορούν συνεχώς ότι πούλησα ένα σπίτι 2 εκατ. ευρώ. Όλα πήγαν στην Εφορία. Το πουλήσαμε για να μην έχουμε χρέη.

Δεν έχουμε λεφτά. Μας έκοψαν το ρεύμα πριν από ένα μήνα γιατί χρωστάμε 6.000 ευρώ. Ξέρεις ότι η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της μου πλήρωσαν το ρεύμα; Είμαι άνεργη από το 2012, έχω σκληρή αντιμετώπιση από τον Τύπο και το υπουργείο Πολιτισμού σιγή.

Είμαι στα 62 μου, έχω δώσει τα χρήματά μου στο ΙΚΑ και δεν θα μπορώ να πάρω σύνταξη. Τι να μην δείξω ότι πεινάω και ότι είμαι φτωχός; Ο πατέρας μου έχει οικονομικές δυσκολίες και νομίζουν ότι είναι πάμπλουτος και μπορεί να πληρώσει το ρεύμα της κόρης του. Πάντα με βοηθούσε και ήταν γενναιόδωρος. Είμαστε μία δεμένη οικογένεια. Ξέρεις τι φθόνο έχω φάει για τον πατέρα μου;»

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας