Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η πρωτοβουλία «The True You» της Kypwell δημιουργήθηκε για να διδάξει στα κορίτσια την σημαντικότητα του Self-Love

  03/12/2020 14:32
Η πρωτοβουλία «The True You» της Kypwell δημιουργήθηκε για να διδάξει στα κορίτσια την σημαντικότητα του Self-Love

Η πρωτοβουλία «The True You» της Kypwell δημιουργήθηκε για να διδάξει στα κορίτσια την σημαντικότητα του Self-Love

  03/12/2020 14:32
 
 

Με περηφάνια η Kypwell, το πολυβραβευμένο Κυπριακό brand ευεξίας, ανακοινώνει το νέο της εκπαιδευτικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «The True You», που επιδιώκει να διδάξει στα νεαρά κορίτσια την σημαντικότητα του self-love, του self-care και του φυσικού τρόπου ομορφιάς. ⁠

Η Kypwell εμπνεύστηκε αυτή την πρωτοβουλία από την Παγκόσμια Μέρα Κοριτσιού, όπου κάθε χρόνο στις 11 Οκτωβρίου, ξεκινά μια ετήσια εκστρατεία για την εξάλειψη των διακρίσεων εις βάρος κοριτσιών.

Η εκστρατεία αυτή έχει ως σκοπό την εκπαίδευση των κοριτσιών, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και την επιμόρφωσή τους για την υγεία, την αγάπη και την αυτοεκτίμηση.

Η Kypwell υποστηρίζει αυτήν την ενέργεια ξεκινώντας το δικό της εκπαιδευτικό πρόγραμμα "The True You", με στόχο να ενδυναμώσει τα νεαρά κορίτσια να ξεπερνούν όλα τα εμπόδια που βρίσκουν μπροστά τους, έχοντας έτσι απόλυτο έλεγχο του μέλλοντός τους, παραμένοντας παράλληλα φυσικά όμορφες χρησιμοποιώντας φυσικά και ασφαλή προϊόντα.

Πρώτος σταθμός της Kypwell ήταν το Doll’s Fashion and Modelling Agency. Η ομάδα της Kypwell επισκέφθηκε τις μαθήτριες της Μαρκέλλα-Μαρίνας Κωνσταντίνου και της Χάρις Λουκά, και τους μίλησε για την σημασία του να προσέχουν και να αγαπούν τον εαυτό τους.

Η ομάδα της Kypwell μοιράστηκε με τα κορίτσια τα μυστικά της organic και vegan περιποίησης δέρματος και τους σύστησε το Face Wellness, την πρωτοποριακή προσέγγιση ομορφιάς για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης με φυσικό και ασφαλές τρόπο.

Ο στόχος και η ιδέα των δημιουργών Έλενας Ελράη και Ιnna Orlova, είναι να εκπαιδεύσουν όσο πιο πολλά κορίτσια μπορούν για το self-love και self-care αλλά και να τους δείξουν τον δρόμο για να διατηρούν μια πιο υγιή και όμορφη επιδερμίδα, ως επίσης και ένα healthy lifestyle.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Kypwell και τα υπέροχα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://kypwell.com. Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, 353, M. G. Olympic Residences, Block B, Κατάστημα 4, 3107 Λεμεσός Τηλέφωνο: +357 25 105585 Facebook: www.facebook.com/kypwell/ Instagram: @kypwell

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας