Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Γέννησα Νοέμβριο & ο μπαμπάς μου έμαθε τον Αύγουστο! Οι γονείς μου έπαθαν σοκ!»

  29/11/2020 11:02
«Γέννησα Νοέμβριο & ο μπαμπάς μου έμαθε τον Αύγουστο! Οι γονείς μου έπαθαν σοκ!»

«Γέννησα Νοέμβριο & ο μπαμπάς μου έμαθε τον Αύγουστο! Οι γονείς μου έπαθαν σοκ!»

  29/11/2020 11:02
 
Η Τζένη Μπότση μιλά πρώτη φορά για τους λόγους που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της
 

Η Τζένη Μπότση σε μια διαφορετική συνέντευξη για την ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της.

Η μητρότητα της άλλαξε σίγουρα της ζωή, ενώ η ίδια θέλοντας να αποφύγει, το άγχος αλλά και τα έντονα σχόλια, αποφάσισε να κρατήσει μυστική την είδηση της εγκυμοσύνης της. Τόσο μυστική μάλιστα που ακόμη και οι γονείς της, ενημερώθηκαν λίγους μήνες πριν γεννήσει.

Η Τζένη Μπότση κάθισε στον καναπέ του #Dot και μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Τι ανέφερε για τους λόγους που αποφάισε να κρύψει την εγκυμοσύνη της;

«Δεν ήθελα να το μάθει κανένας. Γέννησα Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου έμαθε για την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο. Δηλαδή δεν είναι ότι το έκρυψα από τα media. Ήθελα να το κρατήσω για μένα για να είμαι ήρεμη, ήσυχη και μην αρχίσει ο καθένας “πρόσεξε μην κάνεις εκείνο, αυτό. Πρόσεχε μην κάθεσαι έτσι, μη κάθεσαι σταυροπόδι”. Εγώ έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα, έκανα τα πάντα και δεν ήθελα κάποιος να μου βάλει ενοχές. Πολύ λίγοι ήξεραν την εγκυμοσύνη. Οι γονείς μου έπαθαν σοκ. Ο πατέρας μου δεν μίλαγε, έκλαιγε. Η μαμά μου το έμαθε σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη γιατί έπρεπε να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και της το είπα τότε για να της δώσω δύναμη», αποκάλυψε.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας