Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος και στα 36 έγινε ιερέας»

  20/11/2020 09:32
«Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος και στα 36 έγινε ιερέας»

«Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος και στα 36 έγινε ιερέας»

  20/11/2020 09:32
 
 

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ο οποίος παρουσιάζει το «Ταξί» στον ΑΝΤ1, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του και αποκάλυψε ότι ο πατέρας του έγινε ιερέας στα 36 του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Ο αδερφός μου και τα ξαδέρφια μου είναι οδηγοί ταξί και όταν βρισκόμασταν στα τραπέζια μιλούσαν πάντα για τις κούρσες. Και επειδή ο πατέρας μου είναι παπάς έλεγε «να μιλάω και εγώ για θαψίματα, να φέρω τη δουλειά στο σπίτι;». Κάπως έτσι σταματήσαμε….» είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, κωμικός και παρουσιαστής του «Ταξί», Αλέξανδρος Τσουβέλας!

Και υπογράμμισε: «Είναι ιερέας στο χωριό. Ήταν εδώ στην Αθήνα αλλά πήγε πριν από κάποια χρόνια στο χωριό. Δεν με βάφτισε ο μπαμπάς μου γιατί εκείνη την περίοδο ήταν οικοδόμος. Και ο παπάς που με βάφτισε οικοδόμος ήταν. Δεν είναι κάποια αίρεση απλά έτυχε. Δεν έχει δουλειά ρε Γρηγόρη. Ο πατέρας μου είχε τελειώσει τη Ριζάρειο. Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, το ένιωσε παραπάνω και έγινε ιερέας. Ο πατέρας μου έγινε παπάς στα 36.»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας