Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είναι ντροπή για την ελληνική γλώσσα να λέμε σεξ και όχι γ@μ#σ$»

  17/11/2020 12:54
«Είναι ντροπή για την ελληνική γλώσσα να λέμε σεξ και όχι γ@μ#σ$»

«Είναι ντροπή για την ελληνική γλώσσα να λέμε σεξ και όχι γ@μ#σ$»

  17/11/2020 12:54
 

Χείμαρρος για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Γιαννόπουλος! O ηθοποιός δεν μασάει τα λόγια του! Τι λέει σε όσους βλέπει και δεν φορούν μάσκα;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο γνωστός ηθοποιός χωρίς να μασήσει τα λόγια του σε τηλεοπτικές του δηλώσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κορίτσι του, τις αισθητικές παρεμβάσεις και τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας.


«Στο Δήμο Ηλιούπολης που είμαι δημοτικός σύμβουλος λέω στους πολίτες να προσέχουν, να μη ζητάνε μόνο. Έχω πάρει πολλή αγάπη από την αδερφούλα μου, την Αγγελική που είχε σύνδρομο down. “Έφυγε” πριν δύο χρόνια.

Με ενοχλεί όταν ξεπαρκάρω και μου κολλάνε από πίσω. Ας είμαστε ευγενείς. Ο ελληνικός λαός δεν είναι ευγενικός, μας έχουν επηρεάσει τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Χάρηκα που ο Πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχουν ψεκασμένοι, για τον κορωνοϊό. Τώρα που δεν δουλεύω περπατάω πολύ. Στους ανθρώπους που βλέπω χωρίς μάσκα κάνω παρατήρηση.

Οι λέξεις που χρειάζονται μπιπ να μη λέγονται μόνο τα μεσάνυχτα. Να μην είμαστε κουτοπόνηροι. Λέμε τη λέξη σ@ξ που είναι αμερικάνικη και την περνάμε. Αν πούμε τη λέξη “γαμ…” απαγορεύεται. Είναι ντροπή αυτό για την ελληνική γλώσσα, για την ιστορία αυτής της χώρας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας