«Μου έστελναν ότι είναι ντροπή μου που έγινα μητέρα μετά τα 40»

 
Η Ιωάννα Παππά μίλησε και για τη μητρότητα την οποία βίωσε μετά τα 40 αλλά και για τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε για αυτή της την επιλογή. «Nτροπή σου σε τέτοια ηλικία» και «Tι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει» Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά: «Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Παππά. Η ηθοποιός βρέθηκεστο πλατό του «The 2night Show» προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή τη νέα της τηλεοπτική δουλειά  στο MEGA.

Η Ιωάννα Παππά μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μητρότητα την οποία βίωσε μετά τα 40 αλλά και για τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε για αυτή της την επιλογή.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι».

«Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, «ντροπή σου σε τέτοια ηλικία» και «τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει» και τέτοια! Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους…. Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

 

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Παππά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την αναφορά της στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το γεγονός ότι έκανε παιδί στα 42 της χρόνια, η Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος. Έκπληκτη και ενοχλημένη, η Φαίη Σκορδά είπε:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω πώς μπορεί κάποιος να σκεφτεί… Για μένα δεν υπάρχουν όρια, είναι κάτι πολύ προσωπικό που το ορίζει κάθε γυναίκα από τις επιλογές της, από το σώμα της… Είναι μια προσωπική επιλογή που δεν χωράει κανένα σχόλιο, είτε είσαι 20, είτε είσαι 30, είτε είσαι 40, είτε είσαι 50. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Είτε θέλεις, είτε δεν θέλεις. Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω ένα παιδί ή όχι. Σε όποια ηλικία. Δεν μπορεί να μου το ορίσει κανείς άλλος.

Κι εγώ τώρα το ζω έντονα από την άλλη πλευρά. Πότε θα κάνεις παιδάκι, μου λένε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της