Η Ραφαέλα από την Λάρνακα αποκαλύπτει ότι έχει δει... UFO στη γειτονιά της!

 

Για τα UFO που είναι μαζεμένα στο σπίτι του #TheBachelorGR ούτε λόγος! Big Bang… στο twitter με τους εξωγήινους της Ραφαέλας!  H Μαρίνα αρνήθηκε το τριαντάφυλλο από τον #TheBachelorGR και αποχώρησε  «Δεν έχω καλή σχέση με τα ζώα, οπότε δεν μπορώ να εκπαιδεύσω ένα ζώο... Eίναι διαχειρίσιμη και είναι σαν ζώο». 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τα πάνω κάτω έχουν φέρει στη βίλα του Bachelor οι νέες αφίξεις κοριτσιών, καθώς οι παίκτριες έχουν κάνει αίσθηση με την είσοδο και την παρουσία τους από πολύ νωρίς, προσπαθώντας ίσως να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Φυσικά, οι πιο παλιές δεν υποδέχτηκαν τις καινούργιες με τον καλύτερο τρόπο. Εκεί που άρχισαν να λιγοστεύουν «επικίνδυνα» και η καθεμία από τις διαγωνιζόμενες έβλεπε το όνειρό της να γίνει η εκλεκτή του Παναγιώτη να πλησιάζει, οι νέες παίκτριες ήρθαν για να τους χαλάσουν τα σχέδια.

Αντζελίνα και Εριέτα δεν άργησαν να βγάλουν νύχια, εξαπολύοντας τις επιθέσεις τους, κυρίως στην Άννα, αλλά και στη Στέλλα. Άλλες παίκτριες, όπως η Βίβιαν, προτίμησαν άλλη στρατηγική, δίνοντας την ευκαιρία στις καινούργιες να γνωρίσουν τον Παναγιώτη, θεωρώντας τες σχετικά ακίνδυνες.

«Κορίτσια μου, με αυτή την Άννα δεν αντέχω άλλο! Περιμένω πώς και πώς να φύγει από το σπίτι. Έχει φέρει μια ανακατωσούρα μέσα στο σπίτι… Από την ημέρα που έχει έρθει όλα έχουν αλλάξει…», δήλωσε αρχικά η Εριέτα. Στη συνέχεια, η Αντζελίνα πρόσθεσε: «Δεν έχω καλή σχέση με τα ζώα, οπότε δεν μπορώ να εκπαιδεύσω ένα ζώο. Από την στιγμή που εκπαιδεύεται από τις άλλες, ξεκάθαρα είναι διαχειρίσιμη και είναι σαν ζώο».

Θα αντέξουν οι νέες παίκτριες; Ήρθαν για να μείνουν; Θα φανεί σύντομα!

 

Τον γυναικείο ανταγωνισμό φαίνεται πως δεν άντεξε στο Bachelor η νεοφερμένη Στέλλα. Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο επεισόδιο της Πέμπτης έκανε την είσοδο της η 23χρονη διαιτολόγος ενώ μια μέρα αργότερα, στο επόμενο επεισόδιο, δέχθηκε τα σκληρά πυρά των αντιπάλων της.

Έτσι, στην ψηφοφορία που είχαν τα κορίτσια της βίλας για το ατομικό ραντεβού, που διεκδικούν μια θέση στην καρδιά του Παναγιώτη, η Στέλλα απέσπασε τις περισσότερες ψήφους. Γεγονός που σε συνδυασμό με τα σχόλια των υπολοίπων την λύγισαν όταν μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι του ALPHA.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη γιατί έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω και ειδικά πριν από την ψηφοφορία που είναι σημαντικό» σημείωσε χαρακτηριστικά η νέα παίκτρια του Bachelor, η Στέλλα. «Νιώθω πίεση… Ακόμα και αν διεκδικούμε έναν άντρα θα μπορούσαν να είναι πιο φιλικές! Σίγουρα ήθελαν να με στοχεύσουν, γιατί μπορεί να μην πιστεύουν ότι είμαι δυνατή. Εντάξει. Δεν το ξέρουν αυτό έτσι κι αλλιώς, απλά το υπέθεσαν με βάση ότι είμαι πιο χαμηλών τόνων και έτσι έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα… Γιατί μου φέρονται έτσι ρε γαμώτο».

Μένει να δούμε, εάν και πως, θα μπορέσει η Στέλλα να απαντήσει στο Bachelor.

 

Έκρηξη έγινε στο twitter με την ατάκα της Ραφαέλας!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος βγήκε ατομικό ραντεβού με την Ραφαέλα. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά μόνοι τους και εκείνος φρόντισε να της ετοιμάσει ένα ξεχωριστό ραντεβού που θα τους μείνει αξέχαστο! 

Έτσι, ο Μr Bachelor και η Ραφαέλα πήγαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο δάσος και απόλαυσαν το δείπνο τους δια χειρός του ίδιου. Ο Παναγιώτης μας έδειξε τις ικανότητές του στη μαγειρική κάνοντας αυτή τη φορά μπάρμπεκιου. 

Μετά το φαγητό, οι δυο τους χαλάρωσαν στον καναπέ και συνέχισαν τη συζήτηση. Κατά τη διάρκεια αυτής, λοιπόν, η Ραφαέλα αποκάλυψε πώς έχει δει στο παρελθόν ιπτάμενο δίσκο εξωγήινων, με τον Παναγιώτη να εκπλήσσεται και να μένει άναυδος. Εκείνη συνέχισε την περιγραφή και… το πάρτι στο twitter ξεκίνησε!

 

Οι χρήστες άρχισαν το τρολάρισμα, με τη μία ατάκα να είναι καλύτερη και πιο καυστική από την άλλη! Πάρε μία γεύση από το χαμό που προκλήθηκε! 

Δες μερικά tweets:

 

Άφωνος έμεινε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο Bachelor!

Σε μια ακόμη τελετή των ρόδων στο Bachelor, το βράδυ της Παρασκευής, ο Παναγιώτης Βασιλάκος κλήθηκε να προσφέρει από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στις «εκλεκτές» της καρδιάς του προκειμένου να συνεχίσουν στο ριάλιτι του ALPHA.

Τα τριαντάφυλλα, ωστόσο, όπως κάθε φορά άλλωστε, δεν έφταναν για όλες τις υποψήφιες συντρόφους του πρώτου Έλληνα Bachelor! Έτσι, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήρθε στη δύσκολη θέση να επιλέξει εκείνη την οποία και θα έπρεπε να αποχαιρετήσει νωρίς από το Bachelor.

Μοιράζοντας τα τριαντάφυλλα σε εκείνες με τις οποίες έχει έρθει πιο κοντά, ωστόσο, μια έκπληξη περίμενε τον γοητευτικό Έλληνα. Ειδικότερα, όταν θέλησε να προσφέρει το τριαντάφυλλο στην ερωτευμένη μαζί του Μαρίνα και εκείνη το αρνήθηκε.

«Νιώθω πως είμαι αρκετά πεσμένη έτσι ώστε να μπορέσω να δεχτείς αυτά που θέλω. Ξέρω τουλάχιστον ότι έχω την καρδιά σου» τόνισε η νεαρή παίκτρια για να αποχωρήσει λίγα λεπτά αργότερα από το ριάλιτι αφήνοντας άφωνες τις συμπαίκτριες της.

Συμφωνείτε, αλήθεια, με την απόφαση της Μαρίνας του Bachelor;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες