Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το ατύχημα με τα άλογα είναι… αντιγραφή από Νότια Αφρική και Νέα Ζηλανδία

  26/10/2020 11:05
Το ατύχημα με τα άλογα είναι… αντιγραφή από Νότια Αφρική και Νέα Ζηλανδία

Το ατύχημα με τα άλογα είναι… αντιγραφή από Νότια Αφρική και Νέα Ζηλανδία

  26/10/2020 11:05
 

Κόλαφος η εταιρεία που παραχώρησε τα άλογα! «Δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά»

Με μια σκληρή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook, η εταιρεία που Equitrek-Attica που παραχώρησε τα άλογα και το χώρο για την παραγωγή του επεισοδίου που είδαμε την Παρασκευή στο The Bachelor  ανακοίνωσε ότι διαφωνεί πλήρως με όσα φάνηκαν και ότι ήδη θα κινηθούν νομικά έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι o #TheBachelorGR και η Κύπρια Ραφαέλα

Το θέμα έθιξε το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της, πως φάνηκε στημένο καθώς έχει γίνει κάτι παρόμοιο τόσο στο Bachelor της Νότιας Αφρικής και Νέας Ζηλανδίας.

Διάβασε την ανακοίνωση της εταιρείας

Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας