Η σύντροφός του Πάνου Μουζουράκη έχει παίξει την κόκκινη Power Ranger!

 
 
 

Ο έρωτας της Τζίνα Βαρελά με τον κούκλο performer και κριτή του #TheVoiceGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ήταν το 2018 όταν ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα να ανοίξει τα φτερά του και να ταξιδέψει στην Αμερική κυνηγώντας το όνειρο μιας διεθνούς καριέρας. Τότε ο καλλιτέχνης άφησε πίσω του πέρα από την οικογένεια και τους θαυμαστές του και τη μακρόχρονη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.

Εκεί ο δρόμος του Πάνου Μουζουράκη έμελλε να συναντηθεί με τη Τζίνα Βαρελά. Οι άκρως καλλιτεχνικές τους φύσεις ενώθηκαν, και γρήγορα οι δυο τους κατάλαβαν πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Οι δυο καλλιτέχνες κατάφεραν αρχικά να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού κανείς τους δεν είχε  μιλήσει ανοιχτά για αυτή. Η επιβεβαίωση ωστόσο ήρθε μέσα στην καραντίνα όταν ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δυο φωτογραφίες με εκείνον και την αγαπημένη του μέσα στο σπίτι. 

Ακόμη μια επιβεβαίωση της σχέση τους αποτελεί και η μικρού μήκους ταινία που κυκλοφόρησε ο Πάνος Μουζουράκης κατά την καραντίνα στην οποία τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί. 

 

Εκείνη γεννημένη στη Νέα Ζηλανδία από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα. Εκείνος γεννημένος στη Ζυρίχη από Έλληνες γονείς με κοινή αγάπη για το θέατρο με την αγαπημένη του.

Στην εφηβεία της η Τζίνα Βαρελά, ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών που είχαν ιδρύσει στη χώρα μας οι γονείς της. Στα 17 της χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Νέα Ζηλανδία για να ζήσει στη Νέα Υόρκη και τη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και συγγραφής πριν επιστρέψει στη Νέα Ζηλανδία για να εργαστεί στην τηλεοπτική και κινηματογραφική βιομηχανία.

Mετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Τζίνα Βαρελά επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία όπου εργάστηκε για χρόνια ως ηθοποιός. Έχει παίξει αρκετούς ρόλους σε ταινίες τρόμου αλλά και την Κόκκινη «Power Ranger» σε μία από τις εκδοχές της παιδικής σειράς. Λίγα χρόνια αργότερα, οδηγήθηκε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε με τη μόδα μέχρι να επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική. Το 2012 μετακόμισε στην Ελλάδα, εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος και φωτογράφος ενώ λίγο αργότερα ίδρυσε ένα Drama Therapy πρόγραμμα για παιδιά.

Η ίδια στο βιογραφικό της δηλώνει πως η βάση της παραμένει στην Ελλάδα ωστόσο για αρκετά μεγάλα διαστήματα επισκεπτόταν το Λος Άντζελες. Εκεί ήρθε κοντά και με τον Πάνο Μουζουράκη δυο χρόνια πριν τον οποίο αποφάσισε να ακολουθήσει και να εγκατασταθεί μόνιμα ξανά στη χώρα μας όταν εκείνος επέστρεψε για τις ανάγκες του The Voice. 

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε πριν μερικές εβδομάδες όταν το ζευγάρι βρέθηκε στο γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στις Σπέτσες. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς