Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου, δεν με απασχολεί τι όφελος έχει ο καθένας...»

  22/10/2020 12:34
 «Ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου, δεν με απασχολεί τι όφελος έχει ο καθένας...»

«Ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου, δεν με απασχολεί τι όφελος έχει ο καθένας...»

  22/10/2020 12:34
 

Δεν έχουν τέλος οι έρωτες στο σπίτι του #GNTMgr! Μετά τον Σήφη και την Μαρινέλλα, τον Εμιλιάνο και την Μαρίαγάπη, υπάρχει και τρίτο ζευγάρι, η Λία και ο Ανδρέας Αθανασόπουλος! Τι απαντά ο σύντροφός της Λίας on camera για το ειδύλλιο με τον Ανδρέα στο #GNTMgr;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Λία και Ανδρέας έχουν έρθει κοντά σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». Στην εκπομπή, ειπώθηκε  πως ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται στο σπίτι του GNTM3. Μάλιστα σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, «το καινούργιο ζευγάρι είναι η Λία και ο Ανδρέας. Έρχονται πάρα πάρα πολύ κοντά. Καθώς στο σπίτι δεν υπάρχουν κρυφές κάμερες, είναι πιο ελεύθεροι οι άνθρωποι να ζήσουν τον έρωτά τους. Γενικώς έχουν αγαπηθεί πολύ σε αυτό το σπίτι. Αυτό έχω να πω» είπε  ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι λέει, όμως ο σύντροφος της Λίας για όλα αυτά που ακούστηκαν;

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», μίλησε ο σύντροφος της Λίας από το GNTM.

Ο επί δύο χρόνια αγαπημένος της παίκτριας του GNTM σχολίασε μεταξύ άλλων τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.

«Ο κόσμος επηρεάζεται πάρα πολύ από κάποια πράγματα και από το πώς γίνεται το μοντάζ. Εκφράζουν τις απόψεις τους πάνω σε αυτό που βλέπουμε.

Μπορεί και ο δημοσιογράφος να μην ήξερε καν ότι η Λία έχει σχέση ή ότι π.χ. ο Ανδρέας μπορεί να έχει σχέση. Εντάξει για να πουλήσει κιόλας, ανεβάζει ο καθένας αυτό που θέλει. Είναι λίγο αβάσιμο όλο αυτό.

Αν δείτε κάποια επεισόδια, η Λία έχει κάποιες φωτογραφίες δικές μου, φοράει δικά μου ρούχα. Αν έχεις λίγο κριτική σκέψη, καταλαβαίνεις ότι το λένε αυτό για να πουλήσουν. Δεν με ενόχλησαν όλα αυτά, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν είναι αυτό.

Απλά ο καθένας το χρησιμοποιεί για το δικός του όφελος. Ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου, δεν με απασχολεί τι όφελος έχει ο καθένας.», είπε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της Λία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας