Οριστικά εκτός #J2USgr η Ραχήλ Μακρή! ΠΑΟΚ - Ραχήλ Μακρή σημειώσατε 1

 

 

ΠΑΟΚ - Ραχήλ Μακρή σημειώσατε 1. O Νίκος Κοκλώνης απάντησε σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τις αποχωρήσεις και τις νέες προσθήκες του #J2USgr! Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης και απάντησε σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τις αποχωρήσεις και τις νέες προσθήκες του J2US, την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με τη Ραχήλ Μακρή και αν θα συνεχίσει τελικά να βρίσκεται στο show, τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και τον λόγο που τελικά δε βλέπουμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με κάποια δική της εκπομπή.

«Ήταν δύσκολο να πείσω τη Ζωζώ Σαπουτζάκη. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν ένα ωραίο αγόρι. Της πρότεινα τέσσερις. Ήθελε μελαχρινό.

Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος νομίζω ότι και ο ίδιος έχει μετανιώσει αυτά που είπε για τη Δέσποινα. Ήταν πάνω στο ζωντανό. Η Δέσποινα δε το είπε με κακία, ο Τριαντάφυλλος το τράβηξε λίγο, αλλά εντάξει στο ζωντανό συμβαίνουν αυτά» είπε αρχικά και συνέχισε εξηγώντας τι έχει γίνει με τη Βίκυ Κάβουρα, «Φέτος κρίναμε με την ομάδα της παραγωγής ότι θα έπρεπε να αλλάξει ο ρόλος της και να αναβαθμιστεί. Δεν έχει απολυθεί από την εταιρεία μου η Βίκυ, Θα είχε μια τρίτη ματιά στις πρόβες και θα είχε και την τελευταία δήλωση σε κάθε act. Το θεώρησε υποτίμηση αυτό. Μετά έμαθα ότι έκανε ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ για μια εκπομπή τελεμάρκετινγκ».

Κι ενώ ο Νίκος Κοκλώνης απέφυγε να σχολιάσει τι έγινε με την Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε πως η Ραχήλ Μακρή δε θα βρίσκεται στο J2US.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Δυστυχώς η Ραχήλ Μακρή είχε αυτό το ατύχημα με το αυτοκίνητο και δε θα μπορεί να είναι στο J2US για λίγο καιρό. Θα έχουμε μια αντικατάσταση το Σάββατο. Η συμμετοχή της είχε ανακοινωθεί ένα μήνα πριν, επίσης έκανε μια δήλωση στα social media ότι ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και ότι δεν έχει κανένα θέμα ούτε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ούτε με την ιδιοκτησία του καναλιού ούτε με εμένα, Για μένα τελειώνει εκεί» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το Τζόκερ λέγοντας πως δεν ήταν δική του επιλογή.

 

Αυτή η αποχώρηση ωστόσο σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Πέμπτης, θα είναι οριστική κυρίως λόγω την αναστάτωσης που προκλήθηκε με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα μάλιστα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη η αντικαταστάτρια της Ραχήλ Μακρή έχει ήδη βρεθεί και δεν είναι άλλη από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»