Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η εξομολόγηση της Μαρίας Φιλίππου για το διαζύγιο και το μεγάλωμα των παιδιών της

  21/10/2020 10:59
Η εξομολόγηση της Μαρίας Φιλίππου για το διαζύγιο και το μεγάλωμα των παιδιών της

Η εξομολόγηση της Μαρίας Φιλίππου για το διαζύγιο και το μεγάλωμα των παιδιών της

  21/10/2020 10:59
 

Η κορυφαία Κύπρια ηθοποιός με την μεγάλη καριέρα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και στον Γιάννη Βίτσα. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο της, αλλά και στο μεγάλωμα των παιδιών της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Έρχομαι στη διαδρομή σου. Τριάντα τρία χρόνια ενεργά στο θέατρο και την τηλεόραση. Τι προσέφερε η υποκριτική στη ζωή σου;

Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος ως προς τα παιδιά μου, τις σχέσεις μου, τους φίλους μου. Γνώρισα βαθύτερα τον εαυτό μου. Η αυτογνωσία μόνο κέρδος φέρνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι γιοι της Μαρίας Φιλίππου είναι ο ένας πιο ωραίος από τον άλλο!

Με τον πρώην σύζυγό σου με τον οποίο διατηρείτε εξαιρετική σχέση έχετε χωρίσει τα τελευταία 17 χρόνια. Ένιωσες μετά το χωρισμό ένα μεγαλύτερο μέρος ευθύνης απέναντι στα παιδιά;

Όχι, δεν αισθάνθηκα κανένα βάρος. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν παντού παρών σε ό,τι είχαμε ανάγκη ως οικογένεια. Επιπροσθέτως, έγινα με απόλυτη συνείδηση μητέρα. Ονειρευόμουν να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου. Δεν θέλησα να τα παρατήσω σε μια κυρία. Οφείλω φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην πεθερά μου όσο και στη μακαρίτισσα μητέρα μου και την αδελφή μου. Ήταν δίπλα μου όταν τις είχα ανάγκη.

Μέσα από το μεγάλωμα των παιδιών μου αισθάνθηκα πληρότητα, έγινα πλουσιότερος σε συναισθήματα άνθρωπος. Είδα τι αξίζει αληθινά σ’ αυτήν τη ζωή. Συχνά λέω σε φίλους μου «κάντε παιδιά. Θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και με ένα μαγικό τρόπο όλα για όσα φοβάστε θα πάνε καλά». Ξέρεις, σημασία σ’ αυτήν τη διαδρομή έχει να ζήσουμε το ταξίδι. Τέλος, πρέπει επίσης να σου πω ότι πλέον έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι και τα παιδιά μου με προσέχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας