Τα τρυφερά λόγια του γιου της Γλυκερίας, την έκαναν να βάλει τα κλάματα

 
 

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας, η Γλυκερία. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την αγάπη της στο λαϊκό τραγούδι και τον διαγωνισμό που την ανέδειξε. Μάλιστα, της επεφύλασσαν και μια έκπληξη, καθώς στην εκπομπή μίλησε και ο μονάκριβος γιος της, Κωνσταντίνος Φωτιάδης, ο οποίος συνεργάζεται μαζί της και επαγγελματικά, ως μουσικός στο πλευρό της. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Η Γλυκερία έκανε πρόβες στο σπίτι της και την άκουγα συνεχώς. Ήταν παντού. Ο πατέρας μου σίγουρα δεν ήθελε να γίνω μουσικός, είχε άλλα όνειρα. Η μητέρα μου δεν εξέφρασε ποτέ γνώμη πάνω στο θέμα. Η Γλυκερία δεν με πίεσε ποτέ, δεν προσπάθησε ποτέ να με βάλει σε κάποιον δρόμο. Για κάποιον λόγο με εμπιστευόταν πάντα, ακόμη και όταν δεν θα έπρεπε. Ως μαμά ήταν φανταστική. Είναι, ήταν και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πάρα πολύ φίλοι, με ό,τι και αν περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας….

Η συμβουλή της ήταν «Μη φας” γιατί ήμουν χοντρός όταν ήμουν μικρός. Είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Είναι πρώτη φορά γιαγιά και τα συναισθήματα είναι ακόμη πιο ισχυρά. Έχουν φοβερό δεσμό με τη μπέμπα. Είναι τεράστια τιμή που παίζουμε μαζί μουσική»ανέφερε ο Κωνσταντίνος, με την Γλυκερία να μη μπορεί να συγκρατήσει την συγκίνησή της και να ξεσπάει σε δάκρυα. 

«Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει κι εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει. Και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και αν γίνομαι ακόμα καλύτερη», είπε συγκινημένη η Γλυκερία στον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»