Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H δυσαρέσκειά του Κρητικού on camera που δεν μπήκε στο σπίτι του #GNTMgr!

  23/09/2020 12:38
H δυσαρέσκειά του Κρητικού on camera που δεν μπήκε στο σπίτι του #GNTMgr!

H δυσαρέσκειά του Κρητικού on camera που δεν μπήκε στο σπίτι του #GNTMgr!

  23/09/2020 12:38
 

«Θεωρούσα ότι θα μου δοθεί το εισιτήριο για το σπίτι. Το θεωρώ λίγο άδικό. Θα μπορούσα να έχω μια θέση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν ένας από τους πιο όμορφους άντρες που πέρασαν μπροστά από την κριτική επιτροπή του GNTM, ωστόσο η δεύτερη φάση του bootcamp τον έθεσε εκτός σπιτιού και διαγωνισμού.

 
Το μοντέλο μιλώντας αποκλειστικά στο Πρω1νό και στην Μαίρη Αρώνη δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για κάποια πράγματα που συνέβησαν.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ήταν αντίθετος με το Id Catwalk μιας και δεν ήταν ισότιμο για όλους, ενώ υπήρξε μια κακή συνεννόηση την ώρα της φωτογράφησής του που διακόπηκε από τη βροχή…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεν ξέρω τι είδε η Βίκυ και είπε ότι της θυμίζω τον Αργυρό. Εμένα δεν μου φαίνεται ότι μοιάζουμε.

Η πασαρέλα του Bootcamp  ήταν κάτι με το οποίο διαφωνούσα εξαρχής γιατί κάποια παιδιά είχαν εξωτερική βοήθεια στο styling. Είχαν στυλίστα, ή έστω τους είχαν δώσει ρούχα από διάφορα μαγαζιά να διαφημίσουν. Εγώ προσωπικά δεν είχα φέρει όλα μου τα πράγματα από την Κρήτη. Αναγκάστηκα να πάω να ψωνίσω κάποια πράγματα.

Στη φωτογράφηση προσπάθησα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχε μια διακοπή λόγω βροχής στο γύρισμα. Νόμιζα ότι έχω τελειώσει τη φωτογράφηση και τα είχα πάει πολύ καλά, άκουγα τα παιδιά να φωνάζουν και τους κριτές να λένε καλά λόγια. Η παύση ήταν γύρω στα 40 λεπτά. Έφαγα και στο ενδιάμεσο. Ρώτησα αν θα ξαναβγώ… μάλλον έγινε λάθος συνεννόηση, δεν ήξερα ότι θα ξαναβγώ. Έκανα την προσπάθειά μου, αλλά ήμουν υποτονικός και αυτό φάνηκε.

Θεωρούσα ότι θα μου δοθεί το εισιτήριο για το σπίτι. Το θεωρώ λίγο άδικό. Θα μπορούσα να έχω μια θέση.

Σε αντίθεση με τον Δημοσθένη εγώ προσωπικά θεωρώ ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα πράγματα και να πάρω, γιατί είμαι και μικρότερος σε ηλικία και νέος στο χώρο, οπότε θα έβγαινε κάτι καλύτερο.

Τα γυρίσματα κρατάνε πολλές ώρες. Η φωτογράφηση ήταν γύρω στις 6 ώρες. Και μαζί με τις αποχωρήσεις πρέπει να ήταν γύρω στις 12 ώρες», ανέφερε στην συνέντευξή του ο Γιώργος Γιακουμάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας