Η οικογένεια Παντελίδη καταθέτει νέα αγωγή και διεκδικεί 600.000 ευρώ!

 

 

Τώρα με μία νέα αγωγή τους τα μέλη της οικογένειας Παντελίδη ζητούν το ποσό των 600.000 ευρώ από τις ασφαλιστικές εταιρίες και τη Φρόσω Κυριακού που επέβαινε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο τζιπ, επιμένοντας πως δεν ήταν ο Παντελής ο οδηγός του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα που το Πανελλήνιο συγκλονιζόταν από τον τραγικό και τόσο ξαφνικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη σε φοβερό τροχαίο ατύχημα στην Παραλιακή. 

Τόσο οι φανατικοί θαυμαστές του όσο και οι δικοί του άνθρωποι, ακόμα δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν είναι πια εδώ.

 

Τώρα με μία νέα αγωγή τους τα μέλη της οικογένειας Παντελίδη ζητούν το ποσό των 600.000 ευρώ από τις ασφαλιστικές εταιρίες και τη Φρόσω Κυριακού που επέβαινε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο τζιπ, επιμένοντας πως δεν ήταν ο Παντελής ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Με όσα βγαίνουν στο φως από το protothema, η οικογένεια Παντελίδη την περασμένη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου κοινοποίησε στον συνήγορο υπεράσπισης της Κυριάκου αλλά και στην ασφαλιστική εταιρία αγωγή ύψους 600.000 ευρώ η οποία πρόκειται να εκδικαστεί στις 8 Οκτωβρίου.

Σε αυτήν παραθέτονται οι πραγματογνωμοσύνες, η ιατροδικαστική έκθεση και τα αποτελέσματα του γενετιστή που όρισε η οικογένεια, ισχυριζόμενη ότι δεν ήταν ο Παντελής ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Στην έκθεση πραγματογνωμόνων αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Από τη σύγκρουση του οχήματος τόσο με το τσιμεντένιο στηθαίο, το μεταλλικό κιγκλίδωμα, την ανατροπή του οχήματος και την είσοδο και κίνηση των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων εντός του χώρου επιβατών καταλήγουμε στο ξεκάθαρο και χωρίς αμφιβολία συμπέρασμα ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν η Κυριάκου Ευφροσύνη-Στυλιανή, ενώ ο Παντελεήμων Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού».

Στην ίδια έκθεση υπάρχει και μαρτυρία αυτόπτη που ισχυρίστηκε ότι είδε τη Φρόσω να βγαίνει από τη θέση του οδηγού. Σε αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την ώρα εκείνη είδα μια κοπέλα λεπτή, με μαύρα μαλλιά και μαύρα ρούχα, να βγαίνει με την πλάτη της από το παράθυρο του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού, μόνη της, αναστατωμένη και χωρίς τη βοήθεια κάποιου από εμάς... Στη θέση του συνοδηγού, στη δεξιά μεριά του αυτοκινήτου, είδα έναν νεαρό άνδρα χτυπημένο στο κεφάλι από μια μπάρα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»