Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«ΚΟΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΙΟΣ ΛΤΔ» Παγκύπρια περιοδεία σε Δήμους και Κοινότητες

  22/07/2020 12:34
«ΚΟΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΙΟΣ ΛΤΔ» Παγκύπρια περιοδεία σε Δήμους και Κοινότητες

«ΚΟΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΙΟΣ ΛΤΔ» Παγκύπρια περιοδεία σε Δήμους και Κοινότητες

  22/07/2020 12:34
 
 
 
Παγκύπρια περιοδεία σε Δήμους και Κοινότητες από τον Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο.
 

Πρόκειται για μία νέα κωμωδία όπου σατιρίζει την ζωή των κυπραίων, λίγο πριν την καραντίνα , την περίοδο της καραντίνας και μετά την καραντίνα. Το γέλιο είναι το κυρίαρχο στοιχείο της παράστασης . Μέσα από έξυπνες σκηνές και διαλόγους ο κόσμος θεατής θα δει και θα ταυτιστεί με αυτά που διαδραματίζονται μέσα στην ιστορία του έργου.

Η ιστορία του έργου εξελίσσεται σε μια γειτονιά ενός χωριό της Κύπρου όπου ζουν άνθρωποι απλοί , καθημερινοί με τις ιδιοτροπίες τους τους καυγάδες τους και τους έρωτες τους .

Η Κορωνού ( Όλγα Ποταμίτου ) είναι μία δυναμική γυναίκα η οποία κυκλοφορά συνέχεια με ένα όπλο και κυνηγά τους Κοράζινους . Είναι ο φόβος και ο τρόμος στους κατοίκους του χωριού. Είναι παντρεμένη με τον γέρο Λεοντή Κοστρίκκη  (Κωστάκης Κωνσταντίνου) ο οποίος έχει αλτσχάιμερ και μπερδεύει τους πάντες και τα πάντα! Ο Ττόφας ( Κώστας Σχοινιού) είναι ο αστυνομικός του χωριού , τύπος νευρικός , αυστηρός αλλά κατά βάθος πολύ καλός άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να επιβάλει την τάξη κατά την περίοδο της καραντίνας με συχνές εφόδους … είναι παντρεμένος με την Μαρκαρού  (Νάντια Χαραλάμπους) μία γυναίκα ( Αππωμένη ) που νομίζει επειδή είναι παντρεμένη με αστυνομικό ότι είναι κάποια… έχουν όμως και ένα γιό τον Παρασκευά ( Βαγγέλης Ιωάννου) ,που είναι ερωτευμένος με την Παρασκευούλα ( Ερμιόνη Κωμοδρόμου) που είναι κόρη της Τταλλούς ( Χριστίνα Τερεζοπούλου) μία γυναίκα,  χωρισμένη που μεγαλώνει μόνη της την κόρη της και όλη μέρα ασχολείται με τις τσούρες και τις όρνιθες της. Η συνέχεια επι σκηνής…
 

Ο « Κορωνής και ιός ΛΤΔ» είναι μία κωμωδία κατάλληλη για όλη την οικογένεια χωρίς βωμολοχίες , εμπλουτισμένη με γνωστά κυπριακά και όχι μόνο τραγούδια και χορό.

Πρωταγωνιστούν: Όλγα Ποταμίτου , Κωστάκης Κωνσταντίνου , Κώστας Σχοινιού , Χριστίνα Τερεζοπούλου, Βαγγέλης Ιωάννου , Ερμιόνη Κωμοδρόμου και μαζί μας φέτος και η αγαπημένη μας ηθοποιός Νάντια Χαραλάμπους.
'Ηδη οι παραστάσεις έχουν ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία σε Δήμους και Κοινότητες.
 
 
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κώστα Σχοινιού.
Μουσική: Λεόντιος Λεοντίου.
Σκηνικά – κοστούμια: Άννας Αντωνίου.
Διευθυντής σκηνής : Σονάυ Γιλτίζ.
Σχεδιασμός Αφίσας: Βάσος Βλάχος.
Φωτογραφίες: Ηρακλής Μαυρομμάτης.
Επιμέλεια και οργάνωση παραγωγής : Δώρος Κυριακίδης.
Μέγας χορηγός: Smart discount shops   
Σας ευχαριστώ
Κώστας Σχοινιού ( Υπεύθυνος Θεάτρου Γέλιου).
Τηλ: 96430002 – 99055537.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας