Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πώς θα μοιράσουν τελικά τα λεφτά του #MasterChefGR, Σταύρος και Σταυρής;

  01/07/2020 08:59
Πώς θα μοιράσουν τελικά τα λεφτά του #MasterChefGR, Σταύρος και Σταυρής;

Πώς θα μοιράσουν τελικά τα λεφτά του #MasterChefGR, Σταύρος και Σταυρής;

  01/07/2020 08:59
 
 
O Σταύρος Βαρθαλίτης θα κρατήσει τον λόγο του και θα μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο του #MasterChefGR με τον Σταυρή Γεωργίου
 

Οταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης γύρισε νικητής και μετά την υποδοχή του, στην οποία συμμετείχε και η σκυλί­τσα του ονόματι Τσίκα, έμεινε μόνος. «Τη βραδιά που γύρισα στο σπίτι από τον τελικό ανέβηκα στην ταράτσα του σπιτιού, έβαλα ένα ουίσκι και έκαντσα μόνος μου. Δεν σκεφτόμουν τίποτα. Ή μάλλον σκεφτόμουν πώς έγιναν όλα αυτά, πού φτάσαμε, πώς φτάσαμε, πώς το πήραμε και έλεγα: "Από αύριο ξεκινά ένα ταξίδι που δεν θέλω να τελειώσει ποτέ"», αφηγείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταυρής Γεωργίου: «Θα παραμείνω στην Κύπρο, δεν θέλω να πάω στην Ελλάδα» «Θέλω να αποδείξω πως αξίζει να ασχοληθούν μαζί μου για πολύ καιρό ακόμα»

Από την επομένη μέρα το κινητό τηλέφωνο του δεν έχει σταματήσει να χτυπά. Δεν έχει απαντήσει ακόμα σε όλα τα μηνύματα που έχει δεχτεί, αλλά δεσμεύεται να το κάνει. Οχι με τον τυπικό τρόπο του αναγνωρίσιμου που ακκίζεται με την ένδεια χρόνου του, αλλά με την απλότητα και την ντομπροσύνη του ανθρώπου που δεν αρκείται απλώς στο να αναπαυθεί στις δάφνες της εφήμερης δημοσιότητας.

Όσον αφορά στη μοιρασιά με τον δεύτερο φιναλίστ του MasterChef, είπε: «Τα χρήματα είναι πρόσκαιρο κέρδος. Αυτό που μένει είναι οι προσωπικές σχέσεις. Το μεγαλύτερο στοίχημα για μένα είναι να διατηρήσω την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Να μην απογοητεύσω με τις πράξεις μου. Θεωρώ ότι εφόσον με αυτό τον άνθρωπο, που είναι πολύ καλός φίλος μου, φτάσαμε τόσο μακριά σε αυτό το ταξίδι, τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ηθελα και οι δύο να έχουμε κάποια χρήματα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα με μεγαλύτερη άνεση. Είχαμε συμφωνήσει ότι και στην περίπτωση που κέρδιζε ο Σταυρής θα γινόταν το ίδιο. Από τη στιγμή που πω κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τηρήσω τον λόγο μου μέχρι τέλους. Το αληθινό κέρδος δεν είναι τα χρήματα, αλλά να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει και να κάνω δουλειές», είπε στο Gala.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας