Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν είμαι διάδοχος, έχω μεγαλώσει με την Μενεγάκη, ...δεν αντικαθιστώ κανέναν»

  05/06/2020 09:45
«Δεν είμαι διάδοχος, έχω μεγαλώσει με την Μενεγάκη, ...δεν αντικαθιστώ κανέναν»

«Δεν είμαι διάδοχος, έχω μεγαλώσει με την Μενεγάκη, ...δεν αντικαθιστώ κανέναν»

  05/06/2020 09:45
 
 
«Δεν ξέρω αν θα έχουμε καλεσμένους στην εκπομπή για να σου πω αν καλούσα την Βίκυ Καγιά» «Μόλις συγκατοικήσαμε με τον Snik, δεν υπάρχει άλλο επόμενο βήμα»
 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και επίσημα στον Alpha και την πρώτη συνέντευξη για το νέο της επαγγελματικό βήμα έδωσε… στον Alpha. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε για όλα όσα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό, στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Διάδοχος δεν είμαι και πιστεύω ότι καμία ζώνη δεν ανήκει σε κανέναν. Οι ζώνες, οι εκπομπές ανήκουν στους ανθρώπους που μας βλέπουν, μας αγαπούν, μας αγκαλιάζουν με τον καιρό, οπότε δεν είμαι διάδοχος κανενός. Αναλαμβάνω ένα πρότζεκτ καινούριο επειδή κάποιοι άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν, δεν αντικαθιστώ κανέναν.

Δεν με έχει τρομάξει καθόλου αυτό που λένε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη γιατί κανείς δεν παίρνει τη θέση κανενός. Η κυρία Μενεγάκη δεν είναι η κυρία Μενεγάκη είναι η Ελένη. Αυτό το ξέρουμε όλοι, το νιώθουμε, έχω μεγαλώσει μαζί της, έχω περάσει τηλεοπτικές στιγμές μαζί της. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι της τηλεόρασης, με φανταστική διάρκεια, φανταστική πορεία. Κανείς δεν παίρνει την θέση της.

Δεν γνωρίζω ακόμα ακριβώς ώρες, αλλά θα είναι ψυχαγωγία σίγουρα και θα έχει να κάνει πολύ με τη γυναίκα. Ψάχνουμε πρόσωπα για την εκπομπή, θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι

Είχα πολλές προτάσεις από κανάλια, πολύ διαφορετικές είναι η αλήθεια, είναι πάρα πολύ τιμητικό. Μου άρεσαν πάρα πολύ όλα, αλλά είμαι στον Alpha γιατί διάλεξα με την καρδιά μου.»

«Ακολούθησα το συναίσθημά μου.Έφυγα από το GNTM για να είμαι Θεού θέλοντος στον Alpha. Που δεν υπάρχει παρασκήνιο στη ζωή μας; Θεωρώ προσωπικά πως έκλεισε ο κύκλος του GNTM για μένα. Το αγαπάω πάρα πολύ το GNTM. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει και θα γίνει ο τρίτος κύκλος και με αγόρια. Βοηθάει πάρα πολύ τη νέα γενιά. Αγαπώ πολύ όλα τα παιδιά. Κρατάω τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε. Πιστεύω θα το βλέπω. Θα μάθω καινούργια πρόσωπα και θα δω καινούργια πράγματα» τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος του για μένα. Δεν ξέρω αν θα έχουμε καλεσμένους στην εκπομπή για να σου πω αν καλούσα την Βίκυ Καγιά.»

«Μόλις συγκατοικήσαμε με τον Δημήτρη – SNIK, δεν υπάρχει άλλο επόμενο βήμα»

Το μοντέλο κλήθηκε να σχολιάσει τον επόμενο κύκλο του GNTM και το ενδεχόμενο ο Γιώργος Καράβας να είναι ο αντικαταστάτης της στην κριτική επιτροπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατέρας δύο παιδιών και μοντέλο της Hermes, o νέος κούκλος κριτής του #GNTMgr

«Τον Γιώργο Καράβα δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Η αλήθεια είναι πως σαν μοντέλο δεν έκανα πολλές παρέες. Ήμουν πιο συγκεντρωμένη στη δουλειά μου. Πιστεύω πως για το θέμα αντικατάστασης, δεν είναι αντικατάσταση. Αλλαγή είναι. Δεν παίρνει κανένας τη θέση του άλλου. Κάποιος φεύγει και κάποιος θα πάρει τη θέση του. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Θα το συζητήσουμε αφού μάθουμε το πρόσωπο» εξήγησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ;

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας