Πατέρας στο 6ο του παιδί, ο Boris Joghnson, εν μέσω εθνικής οδύνης για τον κορωνοϊό

 
 

Ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ξανά πατέρας αλλά η Βρετανία βρίσκεται σε σοκ από το άλμα στους νεκρούς από κορωνοϊό - Δύο γάμοι, ένας αρραβώνας, τρεις εξωσυζυγικές σχέσεις και τουλάχιστον έξι παιδιά στο ταραχώδες ιστορικό του Βρετανού πρωθυπουργού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ούτε τα γεννητούρια στην οικογένεια του Βρετανού πρωθυπουργού δεν μπόρεσαν να απαλύνουν την τραγωδία που έχει επιφέρει η πανδημία στην χώρα.

Οι νεκροί από κορωνοϊό στη Βρετανία ανέρχονται πλέον σε 26.097. Από εδώ και στο εξής θα καταμετρώνται οι θάνατοι σε όλους τους χώρους, νοσοκομεία ή μη. Ως συνέπεια αυτού, προστέθηκαν 3.811 θάνατοι σε μία ημέρα. 

Μέσα σε αυτή την εθνική οδύνη που έχει επιβαρύνει τη βρετανική κοινωνία, η γέννηση του γιου του Μπόρις Τζόνσον επαναφέρει ξανά στη δημοσιότητα την προσωπική ζωή του, που είναι τόσο αντισυμβατική όσο και ο ίδιος. Δύο γάμοι, ένας αρραβώνας, τρεις εξωσυζυγικές σχέσεις και τουλάχιστον έξι παιδιά. 


 

Η γέννηση του μωρού που μόλις απέκτησε με τη μνηστή του αποτελεί το τελευταίο κεφάλαιο ενός σκανδαλώδους τόμου και τί τόμου!

Άριστος φοιτητής του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, γιός πολιτικού παράγοντα με εντυπωσιακή περιουσία και αριστοκρατικές ρίζες που φθάνουν μέχρι τον βασιλιά Γεώργιο Β', ο Μπόρις εθεωρείτο ιδανικός γαμπρός και πολλές ήταν οι γυναίκες που ζήλεψαν την τύχη της Αλλέγκρα Μόστιν Όουεν, όταν της ορκίστηκε αιώνια αγάπη.

Η συμφοιτήτρια και πρώτη του σύζυγος ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Κόρη του διάσημου ιστορικού τέχνης Γουίλιαμ Μόστιν Όουεν και της Ιταλίδας συγγραφέας Γκαία Σερβάντιο ήταν ιδιαίτερα κοινωνική. Η ομορφιά της είχε καταπλήξει πολλούς νέους τα χρόνια εκείνα στην Οξφόρδη, ενώ την είχε βοηθήσει να κοσμήσει και αρκετά περιοδικά. Ο γάμος τους τελέστηκε το 1987. Ήταν και οι δύο 23 ετών και το μέλλον τους έμοιαζε λαμπρό.

 
 
Παρ’ όλα αυτά, ο γάμος τους ουσιαστικά σηματοδότησε και το τέλος της σχέσης τους, σύμφωνα με την Αλέγκρα, η οποία ανακάλυψε λίγο αργότερα ότι ο σύζυγός της είχε συνάψει σχέση με μία παιδική του φίλη, τη Μαρίνα Γουίλερ. Το ζευγάρι χώρισε άρον άρον, καθώς η Μαρίνα είχε μείνει έγκυος. Ήταν το πρώτο από τα πολλά σκάνδαλα που θα ακολουθούσαν τον Μπόρις στη μετέπειτα ζωή του.
 
Παρ’ ότι η νέα του σύντροφος ήταν έγκυος, τα ξαναβρήκαν με τη σύζυγό του. Τελικά χώρισαν και πάλι και 12 ημέρες μετά παντρεύτηκε τη Μαρίνα Γουίλερ. Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά: τη Λάρα-Λετίς, τον Μίλο-Άρθουρ, την Κάσια-Πίτσις και τον Θεόδωρο-Απόλλωνα. Η δεύτερη σύζυγος, αν και γεννήθηκε στο Βερολίνο, είναι βρετανικής και ινδικής καταγωγής.
 

 

Πρωτοσυναντήθηκαν όταν ήταν και οι δύο 20 ετών και παρέμειναν φίλοι μέχρι να αποκαλυφθεί η σχέση τους. Ο γάμος τους διήρκησε 25 χρόνια, μέχρι να πάρουν διαζύγιο το 2018. Κατά τη διάρκειά του, έλαβαν χώρα αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις και ένα παιδί του Μπόρις εκτός γάμου.

Είχαν ήδη κλείσει εφτά χρόνια γάμου με τη Μαρίνα, όταν έγινε γνωστή η σχέση του Μπόρις με την Πετρονέλλα Γουάιτ, κόρη του αγαπημένου δημοσιογράφου της Μάργκαρετ Θάτσερ Γούντροου Γουάιτ. Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά αποκάλυψαν τη σχέση, ισχυριζόμενα ότι η Πετρονέλλα αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση. Ο ίδιος ο Μπόρις διέψευσε επισήμως την σχέση. Όταν, όμως, επίμαχες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας, ο αρχηγός των Τόρι απέπεμψε τον Τζόνσον από την θέση του σκιώδους υπουργού Πολιτισμού.

Δύο χρόνια αργότερα αποκαλύφθηκε η σχέση του με τη δημοσιογράφο Άννα Φαζάκερλι. Τότε ήταν που η εξαπατημένη σύζυγός του τον πέταξε εκτός σπιτιού. Δεν άργησαν, όμως, να συμφιλιωθούν και πάλι. Δεν είχαν τελειώσει, όμως, τα βάσανα της πολύπαθης Μαρίνας. Λίγο αργότερα ο σύζυγός της έγινε ξανά πατέρας, αλλά με μία άλλη γυναίκα αυτή τη φορά: τη σύμβουλο τέχνης Έλεν Μακίντυρ. Ως αποτέλεσμα επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με την σύζυγό του να του ζητάει διαζύγιο και να του ζητάει να εγκαταλείψει την κοινή εστία.

Η ύπαρξη του παιδιού, ενός κοριτσιού ονόματι Στέφανι Μάκινταιρ, γνωστοποιήθηκε ένα χρόνο αργότερα. Η μητέρα του παιδιού επιχείρησε να κρατήσει την πατρότητα κρυφή, αλλά σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου που πάρθηκε τέσσερα χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού, «ήταν προς το κοινό συμφέρον να γνωστοποιηθεί η πατρότητα του τέκνου». Παράλληλα, οργίαζαν οι φήμες ότι απέκτησε και άλλα παιδιά κατά τη διάρκεια του γάμου του από άλλες γυναίκες. Όταν ανέβηκε στον πρωθυπουργικό θώκο μία δημοσιογράφος τον ρώτησε πόσα παιδιά έχει. Εκείνος αρνήθηκε να απαντήσει!

Ο γάμος του ζευγαριού έληξε το 2018 και λίγες μέρες μετά την κοινή ανακοίνωση, ο Τζόνσον έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο και πρώην επικεφαλής επικοινωνίας του, την Κάρι Σίμοντς. Η αποκάλυψη της σχέσης του σημαδεύτηκε από τον ντόρο που προκάλεσαν οι πολυτελείς διακοπές του ζευγαριού στην Καραϊβική, που κόστισαν σχεδόν 20.000 ευρώ.



Ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι όλα τα έξοδα ήταν πληρωμένα από έναν χορηγό του Συντηρητικού Κόμματος. Έντεκα ημέρες αφότου ολοκληρώθηκε το διαζύγιό του, το οποίο λέγεται ότι του κόστισε τέσσερα εκατ. στερλίνες, ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την τωρινή του σύντροφο, η οποία πρόσφατα του χάρισε ένα ακόμα παιδί.

ΠΗΓΗ: ΠρώτοΘέμα

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»