O Άλκης Δαυίδ είναι γείτονας με την Meghan και τον Harry! Βουράτε γειτόνοι!

 
 

Η ζωή του, η βίλα στο Μαλιμπού και τα τρελά happenings που αναμένουμε με το πριγκιπικό ζεύγος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Ο 'Αλκης Δαυίδ έχει ολοκληρώσει μια σειρά από ανακαι­νίσεις στο σπίτι του και από τη μυθική βίλα του διοικεί μακρόθεν τις επιχειρήσεις του.

Οργανώ­νει εγκαίνια σε διάφορα μέρη του κόσμου για το brand Swissx με τα προϊόντα θεραπευτικής κάνναβης και συντονίζει τα προγράμματα της διαδικτυακής του πλατφόρμας FilmOn.

Πριν από λίγες ημέρες βγήκε με επιφυλάξεις στον τοπικό Τύπο η είδηση ότι το πριγκιπικό ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν έχουν γίνει γείτονές του. Ο 'Αλκης Δαυίδ επιβεβαιώνει τα νέα για την έλευση του διάσημου ζευγαριού στην Καλκρόρνια. «Δεν είναι τυχαίο ότι το σημείο όπου μένου­με στο Μαλιμπού έχει τον τίτλο “Μικρή Αγγλία”». Κάνει μια παύση και μας δείχνει μέσω Skype την περιοχή.

Ένα ξύλινο deck τού επιτρέπει να φτά­νει μέχρι τη θάλασσα. Ξεναγώντας μας στη γει­τονιά του μάς λέει: «Θα μπορούσα να μοιράζομαι το ίδιο μπουκάλι γάλα με τον Στινγκ, ο οποίος μένει μερικές πόρτες πιο κάτω ή με τον Τζέισον Στέιθαμ, που μένει ακριβώς δίπλα μου...

Ο χαρακτηρισμός "Μικρή Αγγλία" που προανέφερα δεν είναι υπερβολικός. Μια ανάσα από εμάς μένει ο τραγουδιστής και ιδρυτής της ροκ μπάντας GoIdpLay Κρις Μάρτιν, όπως και ο Ιρλανδός ηθοποιός Τζόναθαν Ρις Μέγιερς. Λίγο παρακά­τω μένουν -μεταξύ πολλών άλλων- ο Τζέραρντ Μπάτλερ και η Τζούλι Αντριους.

Η ιδέα να με­τακομίσει το πριγκιπικό ζευγάρι από το Λονδίνο στο Μαλιμπου είναι σωστή και έξυπνη, καθώς εδώ κλείνονται τα μεγαλύτερα συμβόλαια που αφορούν κινηματογραφικά προγράμματα και τηλεοπτικές παραγωγές», είπε στη Μαρία Λεμονιά και το περιοδικό Gala.

Και συνεχίζει: «Η Μέγκαν, τηv οποία ενδιαφέρει το θέαμα, Οα βρει εύκολα ευκαιρίες για μια νέα καριέρα εδώ», συνεχίζει. «Οι Αμερικανοί τη συμπαθούν και είναι ανοιχτοί σε νέες τέτοιου τύπου προκλήσεις. Το Μαλιμπού σου δίνει τη δυνατότητα να συναναστρέφεσαι καθημερινά με ανθρώπους του θεάματος και της τεχνολογίας. Ολοι είναι πρόθυμοι να δώσουν μια ευκαιρία σε μια έξυπνη ιδέα... Είναι σίγουρο ότι η Μέγκαν εδώ θα τι έχει πολυάριθμες προσφορές ακόμη και από τον χώρο της μόδας. Στο χέρι της είναι να τις αξιοποιήσει σωστά».

Ο 'Αλκης Λαυίδ αυτό τον καιρό απολαμβάνει τις βόλτες του στην παραλία μαζί με τη σύντρο­φό του Λέιλα, φορώντας μάσκες του οίκου Gucci, ενώ παράλληλα αναφέρεται σε όσα συμβαίνουν στην Αμερική, που θρηνεί καθημερινά περί τους 2.000 νεκρούς εξαιτίας του φονικού κορωνοϊού.

«Στο Μαλιμπού οι άνθρωποι μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους. Δεν βλέπεις κόσμο έξω, καθώς έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί. Ακόμη και οι βόλτες γίνονται πια από απόσταση. Προσωπικά, λαμ­βάνω όλα τα μέτρα προφύλαξης. Βγαίνω σπάνια και πολύ προσεκτικά, τηρώντας τις αποστάσεις 5 και φορώντας μάσκα. Προστατεύω τα παιδιά και τα ζώα μου και, όπως πάντα, εργάζομαι από το σπίτι, κάτι που πάντα μου άρεσε με τη χρήση της τεχνολογίας».

Ακόμη, ο πολυεκατομμυριούχος αναφέρει: «Εντός σπιτιού μπαίνουν μόνο λίγοι φίλοι και αυτοί αφού ελεγχθούν από δύο μετρητές θερμοκρασίας που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο της βίλας μου. Και βέβαια έχω κόψει τις μετακινήσεις με αεροπλάνο που πραγματοποιούσα τακτικά. Τα πάντα μπορούν πια να γίνουν με το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή αλλά και με τις εταιρείες γρήγορης αποστολής. Ζούμε στην εποχή όπου οι φαρμα­κευτικές εταιρείες και οι εταιρείες που σχετίζονται με την τεχνολογία, όπως η πλατφόρμα μου FilmOn, έχουν βρεθεί λόγω περιστάσεων στο επίκεντρο. Βιώνουμε μια μεταβατική περίοδο. Η ανθρώπινη επαφή περιορίζεται και μαθαί­νουμε να ζούμε περισσότερο στο σπίτι μας, όπου τα σύγχρονα μέσα παίζουν κυρίαρχο ρόλο. Προσωπικά δεν αισθάνομαι μεγάλη διαφορά από πριν. Το Μαλιμπού προσφέρει τη δυνατό­τητα να συναντάς ανθρώπους σε απόσταση ασφαλείας και να κάνεις διακοπές μένοντας στο σπίτι σου. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παράδει­σο πάνω στη θάλασσα».

Δείτε εικόνες από τη βίλα του στο Μαλιμπού παρακάτω...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega