Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Κατερίνα Αγαπητού επιστρέφει με νέα εκπομπή στον Alpha

  17/03/2020 15:00
Η Κατερίνα Αγαπητού επιστρέφει με νέα εκπομπή στον Alpha

Η Κατερίνα Αγαπητού επιστρέφει με νέα εκπομπή στον Alpha

  17/03/2020 15:00
 

«ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΑΦΗΣ» στον ALPHA με την Κατερίνα Αγαπητού Ενισχυμένη η Ενημέρωση από την Δευτέρα 23 Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ανάγκη του Κύπριου πολίτη για ενημέρωση σε σχέση με τον κορωνοϊό (COVID-19) σε συνδυασμό με την Κοινωνική Υπευθυνότητα του ALPHA Κύπρου, επιβάλλουν την δημιουργία νέας ειδησεογραφικής εκπομπής με απώτερο στόχο, την προστασία του κοινού και κυρίως των ευπαθών ομάδων.

Ο ALPHA Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη της νέας ενημερωτικής εκπομπής του, με τίτλο «Γραμμή Επαφής» με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Κατερίνα Αγαπητού.

Λαμβάνοντας υπόψη την επικαιρότητα και αξιοποιώντας ορθά τη δύναμη της τηλεόρασης, ο ALPHA δεν θα μπορούσε να μην θέσει ως κύριο μέλημά του τις απαντήσεις σε απορίες και τα αμέτρητα ερωτήματα των πολιτών γύρω από το φλέγον ζήτημα της ανεξέλεγκτης εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19).

Από Δευτέρα 23 Μαρτίου και καθημερινά από τις 14:30 μέχρι τις 15:30, ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές στον αριθμό 22 212400, όπου οι πολίτες θα γίνονται πρωταγωνιστές της επικαιρότητας αφού θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα και απορίες, κάνοντας αρχή με το καίριο ζήτημα που αφορά την πανδημία του κορωνοϊού.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε τις απορίες και ερωτήσεις σας ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης grammiepafis@alphacyprus.com.cy Καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, η Κατερίνα Αγαπητού θα φιλοξενεί ένα καλεσμένο στο στούντιο, ο οποίος -βάσει της ειδικότητας του- θα είναι σε θέση να δίνει on air απαντήσεις σε ερωτήσεις και απορίες γύρω από το κεντρικό θέμα κάθε εκπομπής.

«Γραμμή Επαφής»: Πρεμιέρα: Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 14:30 στον ALPHA Κύπρου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας