Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Τανιμανίδης στο Live News για την πορεία της υγείας του ίδιου και της Μπόμπα

  17/03/2020 08:25
Ο Τανιμανίδης στο Live News για την πορεία της υγείας του ίδιου και της Μπόμπα

Ο Τανιμανίδης στο Live News για την πορεία της υγείας του ίδιου και της Μπόμπα

  17/03/2020 08:25
 

«Βλέπουμε πράγματα πρωτόγνωρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγες ώρες πριν, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας πως πλέον είναι καλύτερα και ο ίδιος, αλλά και η σύζυγός του, η Χριστίνα Μπόμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε εδώ μέσα στο σπίτι κι έχω κι εγώ τα συμπτώματα του ιού απ’ ότι φαίνεται. Σήμερα είμαι καλύτερα. Πέρασα δύο μέρες που ανέβασα μέχρι 38.7 πυρετό και μια ελαφριά δύσπνοια. Εγώ είχα και πονοκέφαλο την πρώτη μέρα, πολύ έντονο πονοκέφαλο, που όταν έβηχα μου “βαρούσε” στο κεφάλι.

Ευτυχώς έχει περάσει και ο πονοκέφαλος, ο πυρετός έχει πέσει κι έχω λίγα δέκατα τώρα. Είναι αρκετά πιο ήπια η μορφή του. Ελπίζουμε να μην ανέβει τις επόμενες μέρες, διατηρούμε τη διάθεσή μας, καθόμαστε μέσα και περιμένουμε να περάσει όλο αυτό. Και η Χριστίνα είναι αρκετά καλύτερα πλέον.

Είναι απολύτως φυσιολογικό ο κόσμος να φοβάται. Βλέπουμε πράγματα πρωτόγνωρα, πράγματα τα οποία αν μας ρωτούσε κάποιος δύο εβδομάδες πιο πριν ότι μπορεί να συμβεί αυτό, θα λέγαμε ότι αυτά συμβαίνουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας