Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Kαι τα ξένα ΜΜΕ θέλουν τον Σπαλιάρα τους! Δείτε τι γράφουν στο εξωτερικό!

  24/01/2020 10:58
Kαι τα ξένα ΜΜΕ θέλουν τον Σπαλιάρα τους! Δείτε τι γράφουν στο εξωτερικό!

Kαι τα ξένα ΜΜΕ θέλουν τον Σπαλιάρα τους! Δείτε τι γράφουν στο εξωτερικό!

  24/01/2020 10:58
 
Σπαλιάρα εσύ superstar! O Σφάχτης της καρύδας, θέμα στον τύπο του εξωτερικού, ενώ την ίδια ώρα ο ίδιος βρίσκεται στο νοσοκομείο του Ιράν! 
 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πρωταγωνιστεί στα ξένα μέσα, αφού ιστοσελίδες και δημοσιογράφοι γράφουν γι' αυτόν.

Οι μετοχές του ΣΠΑΛ έχουν πάρει την ανιούσα και ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του να φιγουράρει σε διεθνή μέσα ενημέρωσης. Το μοντέλο και ηθοποιός, αφού έκανε την αρχή με τη συμμετοχή του στη σειρά του Netflix «The Lord of the skies», αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Τεχεράνη για τα γυρίσματα μιας νέας σειράς εποχής

Στο ιρανικό σήριαλ θα υποδύεται έναν Βυζαντινό ιππότη, αξιωματικό ο οποίος μάχεται κατά των Περσών. Μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, μάλιστα, στο Ιράν βρίσκεται και ο επίσης γνωστός ηθοποιός Νίκος Πουρσανίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απ’ ότι φαίνεται, λοιπόν, ο Γιάννης δεν περνά απαρατήρητος!

H Telegraf της Σερβίας του έκανε άρθρο και αναφέρθηκε σε εκείνον και την σειρά του Netflix, ενώ μάλιστα και τα μέσα της Βοσνίας, του Μαυροβουνίου και της Κροατίας είχαν στα θέματά τους τον «Σφάχτη της Καρύδας» και αφιέρωμα σε αυτόν.

Το κείμενο έκανε λόγο ακόμη για την απήχηση που έχει στο γυναικείο φύλο, αλλά παράλληλα και στην παρότρυνση του ΣΠΑΛ προς τους νέους, να μην θαμπώνονται από τα ακριβά αυτοκίνητα και τις περιστασιακές σχέσεις, αφού αυτά δεν μένουν στη μνήμη. Γιατί, αν κάτι του έχει μείνει εκείνου στη δική του μνήμη και τον έχει επηρεάσει είναι τα ταξίδια!

Πάμε να δούμε φωτογραφίες…

 
 

O Γιάννης Σπαλιάρας και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα από τη διαμονή του στο Ιράν

Ωστόσο, εκτός από τις βόλτες, αλλά και τις ώρες που περνά σε γυρίσματα και γυμναστήριο, ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε και μια μικρή περιπέτεια υγείας.

Ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από το Instagram Story του, ότι χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο και να βάλει ορό. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, βέβαια, δεν μας αποκάλυψε τι συνέβη, αλλά από τις φωτογραφίες του καταλαβαίνουμε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας