Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Nα υπάρχει ζήλια επειδή έπαιξα στη σειρά του Netflix είναι λογικό για εμένα»

  02/12/2019 12:08
«Nα υπάρχει ζήλια επειδή έπαιξα στη σειρά του Netflix είναι λογικό για εμένα»

«Nα υπάρχει ζήλια επειδή έπαιξα στη σειρά του Netflix είναι λογικό για εμένα»

  02/12/2019 12:08
 
Στο περιοδικό Down Town μίλησε για όλα ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε αν η αμοιβή του ήταν μεγάλη, αν πιστεύει ότι τον ζηλεύουν και για άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. 
 
Πέρασαν από οντισιόν κι άλλοι Έλληνες ηθοποιοί, για το ρόλο που τελικά κέρδισες εσύ;
Ναι, βέβαια. Δεν είναι σωστό, όμως, να πω ποιους είδαν και ποιους απέρριψαν. Να, ο Γιώργος Χρανιώτης, βγήκε και το είπε μόνος του ότι πέρασε από οντισιόν και τελικά πήραν εμένα. Κι άλλοι, πολλοί, αρκετά γνωστοί, αλλά δεν μου επιτρέπεται να τους αναφέρω. Υπήρξαν, πάντως, αρκετοί που μου έστειλαν συγχαρητήρια που πήρα εγώ τον ρόλο κυρίως θεατρικοί ηθοποιοί.
 
Η αμοιβή σου ήταν μεγάλη; Πήρες πολλά χρήματα για όλο αυτό;
Δεν πήρα πάντως εκατομμύρια, όχι...Συγκριτικά, όμως, με τα ποσά που δίνονται εδώ, ήταν ανώτερα. Τρεις φορές περισσότερα περίπου. Για τα δεδομένα ήταν καλή αμοιβή, διότι ο ρόλος μου είναι αμέσως μετά τον κεντρικό πρωταγωνιστή. Δεν άγγιξα τρελά λεφτά του Hollywood, αλλά ήταν καλύτερα από τα ελληνικά δεδομένα. 
 
Ενοχλήθηκες από τις κριτικές που σου έγιναν στην Ελλάδα;
Κοίτα, υπήρξαν ειρωνικά σχόλια, αλλά δεν περίμενα ναχαρούν και όλοι. Λογικό είναι. Το σύνολο σχεδόν των δημοσιογράφων και του κόσμου, πάντως, με στήριξε και μου έδωσε συγχαρητήρια. Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι. Τώρα, το αν ακούστηκαν και δύο τρία πράγματα από κάποιους, οκ. Δεν ασχολούμε κιόλας. Αδιαφορώ και προσπερνώ. Δεν θα σταθώ σε δύο ατυχή περιστατικά, θα ήταν λάθος μου αν το έκανα. 
 
Πιστεύεις υπάρχουν άνθρωποι που σε ζηλεύουν, τώρα που έγινες πρωταγωνιστής αμερικανικής σειράς; 
Κι αυτό λογικό το θεωρώ. Πιθανόν να υπάρχουν και κάποιοι που με ζηλεύουν. Μιλάμε για ένα ανταγωνιστικό επάγγελμα, έπαιξα σε μια μεγάλη παραγωγή και οι πιθανότητες να πάρουν από το πουθενά ένας Έλληνα ηθοποιό για έναν τέτοιο ρόλο, δεν είναι πολλές. Άρα ναι, το να υπάρξει ζήλια είναι λογικό για εμένα. 
 
Οι γυναίκες στη Λατινή Αμερική, όπου βρέθηκες για γυρίσματα, είναι πιο ωραίες από τις Ελληνίδες; 
Με το χέρι στην καρδιά; Όχι, δεν είναι. Οι Ελληνίδες είναι πιο ωραίες. Οι Μεξικανοί δεν είναι πιο ωραίος λαός από εμάς. Οι Έλληνες είμαστε πιο ωραίοι, πιστεύω. 
 
Έχεις πει ότι έχεις πάει με 4.000 γυναίκες. Τώρα που μιλάμε, είμαι σίγουρος ότι έχει αυξηθεί ο ριθμός, όμως πόσες γυναίκες έχεις ερωτευτεί πραγματικά;
Έχω ερωτευτεί τέσσερις - πέντε φορές. Με διαφορετικό τρόπο, όμως, και άλλη ένταση. 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας