Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κόλαφος η Μέγκι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Την έχει ψωνίσει φέτος, είναι πολύ κακιά»

  07/11/2019 09:20
Κόλαφος η Μέγκι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου:  «Την έχει ψωνίσει φέτος, είναι πολύ κακιά»

Κόλαφος η Μέγκι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Την έχει ψωνίσει φέτος, είναι πολύ κακιά»

  07/11/2019 09:20
 
«Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο #GNTMgr, αλλά με λιγότερα κιλά».
 
 

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο “The 2night Show” βρέθηκε η Μέγκι Ντρίο το βράδυ της Τετάρτης. Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε μεταξύ άλλων και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάνοντας και ορισμένα καυστικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκραξε την Μέγκι Ντρίο η Βίκυ Καγιά! Την στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο!«Λέει διάφορα μόνη της... Σε ποιο ουράνιο και τόξο ένα πράμα»

«Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει! Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά», είπε αρχικά η Μέγκι στις Μύγες.

«Η κυρία Καγιά έχει λόγο να είναι αυστηρή, λόγω της καριέρας που έχει. Η Ηλιάνα είναι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και θεωρώ ότι στην επιτροπή την έχουν βάλει γι’ αυτό το λόγο. Για να ταυτιζόμαστε εμείς τα κορίτσια που είμαστε πιο νέα πρόσωπα, που προσπαθούμε να μπούμε στη βιομηχανία της μόδας, και πρέπει να στηρίζει τα κορίτσια, όχι να είναι τόσο αυστηρή. Φέτος είναι πολύ αυστηρή και κακιά και δεν ξέρω γιατί. Εκτός και αν της έχουν βάλει αυτό το ρόλο από την παραγωγή», είπε η Μέγκι Ντρίο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, έκραξε με το γάντι και τη Ναταλία Γερμανού για όσα είπε μετά το σχόλιο του μοντέλου για την Έλενα Παπαρίζου.

«Δεν είπα κάτι για κιλά της Έλενας. Νομίζω ότι όλα τα παρεξηγούμε γενικά. Είπα απλά ότι το συγκεκριμένο ντύσιμο που είχε στην πρεμιέρα της δεν ήταν fit γι’ αυτό το σώμα που έχει τώρα. Εγώ θυμώνω και με τη Ναταλία Γερμανού γιατί δεν με ξέρει και από πέρυσι λέει κάποια πράγματα… Έλεγε ότι έψαχνα εκπομπή και κάτι τέτοια. Έπιασε αυτό το θέμα με την Παπαρίζου και το έκανε τόσο μεγάλο. Εγώ την αγαπάω την Έλενα και την ακούω, μίλησα για τις στυλιστικές της επιλογές. Δεν χρειάζεται να τα μεγαλοποιούμε… Υπάρχει πολύ κακία σε αυτό τον κόσμο, τρώτε ένα γλυκάκι ρε παιδιά»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας