Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Στεφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο!

  18/10/2019 09:35
Ο Στεφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο!

Ο Στεφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο!

  18/10/2019 09:35

Ο Στέφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά, εκτός από δυο πρώην συμπρωταγωνιστές στη σειρά “Το Τατουάζ”,  ήταν επίσης δυο καλοί φίλοι αλλά και δυο άνθρωποι που για δυο χρόνια μοιραζόντουσαν μια κοινή φήμη, ότι είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Μια φήμη, η οποία τους έβρισκε σε κάθε συνέντευξη αντιμέτωπους και για πολλούς ανταποκρινόταν στην αλήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η στενή σχέση των δυο ηθοποιών (είτε αυτή ήταν επαγγελματική, φιλική ή ερωτική) ανήκει πλέον στο παρελθόν αφού οι δυο τους δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram, ενώ έχουν διαγραφεί και τις κοινές φωτογραφίες τους.

Οι δυο ηθοποιοί μοιραζόντουσαν συχνά-πυκνά φωτογραφίες τους στα social media, μέσα από stories ή αναρτήσεις από γυρίσματα, από την καθημερινότητά τους μέχρι και από φωτογραφίσεις που έκαναν μαζί. Η στενή τους φιλική σχέση ήταν αυτή που τους έκανε να περνούν πολύ χρόνο μαζί και να μιλούν για τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Τα unfollow δεν ήταν κάτι το αναμενόμενο στην εξέλιξη της σχέσης τους, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι υπάρχει ρήξη μεταξύ τους. Η Δανάη Παππά έχει πλέον σχέση και δηλώνει ερωτευμένη στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη, επιχειρηματία μαγαζιών στην Αθήνα ενώ ο Στέφανος είναι ελεύθερος και έτοιμος για το νέο του βήμα στις «8 λέξεις».

Στέφανος και Δανάη, ακολουθούσαν ο ένας τον άλλον στο Instagram και είχαν συχνή αλληλεπίδραση στους λογαριασμούς τους, γεγονός που ανήκει πλέον στο παρελθόν.  Ρήξη , τσακωμός, αντίδραση; Τί κρύβεται πίσω από τα νέα unfollow στην ελληνική και κυπριακή showbiz;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας