Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Ουγγαρέζος έκανε unfollow και την... Χριστιάνα Αριστοτέλους!

  16/10/2019 10:22
O Ουγγαρέζος έκανε unfollow και την... Χριστιάνα Αριστοτέλους!

O Ουγγαρέζος έκανε unfollow και την... Χριστιάνα Αριστοτέλους!

  16/10/2019 10:22
 
Μεγάλο θέμα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες τα... unfollow του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο instagram. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ανάμεσα στα unfollow που έκανε ο παρουσιαστής είναι και αυτό της Χριστιάνας Αριστοτέλους! 
 
Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα", όπου συζητώντας για τα unfollow, η γνωστή παρουσιάστρια κατάλαβε ότι είναι ένα από τα άτομα που ο Ουγγαρέζος έκανε unfollow. 
 
Η Χριστιάνα πάντως δεν δίστασε να αποκαλύψει το παρασκήνιο που έκανε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ενοχληθεί και να την κάνει unfollow στο instagram.
 

"Όταν έχεις μια πολύ καλή σχέση με τον άλλο και σε κάνει επειδή έτσι του ήρθε σκέφτεσαι "μήπως δεν είχαμε καλή σχέση;" είπε αρχικά η παρουσιάστρια για να συμπληρώσει: 
 
"Για να τελειώνει η κουβέντα να σας πω γιατί με έκανε unfollow. Όταν έγινε η κουβέντα με τον Ουγγαρέζο και τον Καπουτζίδη κάποιος του μετέφερε ότι δεν τον υποστήριξα.... Στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ είχα πει ξεκάθαρα ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει και ότι για να τα πει αυτά που είπε έτσι ήταν... αλλά δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί. Κάποιος του είχε μεταφέρει τα πράγματα όπως ήθελε και του έστειλα μήνυμα και του είπα "Το έχεις δει ή σου το έχουν πει και μου είπε ότι του έχουν πει"...Του είπα δες το και αν έχεις παράπονο τα ξαναλέμε...εε...δεν τα ξαναείπαμε!"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας