Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Δημήτρης Αποστόλου έστειλε εξώδικο στον για χρόνια συνεργάτη του Αλέξανδρο Ρήγα

  10/10/2019 15:00
Ο Δημήτρης Αποστόλου έστειλε εξώδικο στον για χρόνια συνεργάτη του Αλέξανδρο Ρήγα

Ο Δημήτρης Αποστόλου έστειλε εξώδικο στον για χρόνια συνεργάτη του Αλέξανδρο Ρήγα

  10/10/2019 15:00
 

Τι ζητά από τον πρώην συνεργάτη του;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Περίεργη τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση με την σειρά του ΣΚΑΪ Room Service πλιζ, καθώς στα μέχρι τώρα προβλήματα και το μεγάλο ερωτηματικό που υπάρχει για το αν τελικά θα βγει στον αέρα, έρχεται να προστεθεί ένα εξώδικο. Ο Δημητρής Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας φαίνεται να βρίσκονται σε μια κόντρα που λαμβάνει όλο και πιο μεγάλες διαστάσεις.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό: «Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει κάνει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ, στο οποίο ζητά να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά. Μεταξύ άλλων αναφέρει γιατί δεν ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά. Έχουν δει τα τρέιλερ του Room Service Pliz και καταθέτουν στο εξώδικο ότι είναι το σίκουελ του Κόκκινου Δωματίου. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε επίσης ότι ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας «Δεν μιλιούνται εδώ και χρόνια και μάλιστα, λίγα χρόνια πριν, που ήταν να βγει σε ταινία το Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή και πάλι ο Δημήτρης Αποστόλου δεν επέτρεψε εάν δεν εισέπραττε τα πνευματικά δικαιώματα και δεν συμμετείχε στη συγγραφή της ταινίας. Δεν βγήκε ποτέ η ταινία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας