Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ζουγανέλης - Σταρόβας μιλούν για τον Μαχαιρίτσα on camera και συγκλονίζουν

  19/09/2019 12:51
 Ζουγανέλης - Σταρόβας μιλούν για τον Μαχαιρίτσα on camera και συγκλονίζουν

Ζουγανέλης - Σταρόβας μιλούν για τον Μαχαιρίτσα on camera και συγκλονίζουν

  19/09/2019 12:51
 

«Έχουμε ζήσει φοβερά πράγματα με τον Λαυρέντη, έχω να θυμάμαι γέλια, ιστορίες, προβληματισμούς, τις ίδιες ανησυχίες…». «Η κόρη του και η γυναίκα του Λαυρέντη πονάνε. Δεν μπορούν να το αποδεχτούν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την κατάθλιψη που περνά ο ίδιος, αλλά και τον γάμο.

«Θα ήθελα να είμαι στην εκπομπή του Γρηγόρη. Πέρα από τη συνεργασία μας έχουμε και μια αδελφική σχέση. Αλλά δεν γινόταν γιατί είχα παράσταση Δευτέρα και Τρίτη, τα γυρίσματα του The 2night Show ήταν Δευτέρα… Είμαι ο μόνος που άντεξε 4 σεζόν με τον Γρηγόρη, θα πρέπει να… βραβευτώ γι’ αυτό.

Η απώλεια είναι απώλεια, πόσω μάλλον όταν χάνεις έναν άνθρωπο που για πάνω από 25 χρόνια ήταν και συνεργάτης και φίλος… Έχουμε ζήσει φοβερά πράγματα, έχω να θυμάμαι γέλια, ιστορίες, προβληματισμούς, τις ίδιες ανησυχίες…

Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, δημιουργικός, είχε μια πολύ αληθινή προσέγγιση στη μουσική κυρίως, αλλά και στα πράγματα γενικότερα. Νομίζεις ότι χάνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, σαν να είναι ψέμα, σου παίρνει και καιρό να το συνειδητοποιήσεις.

Και τώρα έχω κατάθλιψη. Πιστεύω ότι όλοι άνθρωποι έχουμε, αρκεί να μην είναι σε βαθμό ανησυχητικό. Έχω κι εγώ τις… στιγμές μου, αλλά προσπαθώ να το ξεπερνάω. Μ’ αρέσει και το χιούμορ και βοηθάει πολύ. Δεν θα έκανα πολιτικό γάμο, το θεωρώ φλώρικο», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρω1νού και τη Μαίρη Αρώνη έκανε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 

Αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία τους συζήτηση το βράδυ πριν φύγει από τη ζωή και τόνισε πως η σύζυγος και η κόρη του τραγουδοποιού αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

“Μας έφυγε ένας από τους πιο αγαπημένους φίλους. Γνωριστήκαμε το 1977, τον αγαπώ και θα τον αγαπώ, έχω ορκιστεί αγάπη αιώνια. Η κόρη του και η γυναίκα του πονάνε πάρα πολύ! Δεν μπορούν να το αποδεχτούν ακόμα! Είναι, όμως, αξιοπρεπείς άνθρωποι. Ο Λαυρέντης δεν θα φύγει ποτέ. Ήταν ότι πιο χαρούμενο, ότι πιο ιδιαίτερο. Μιλάγαμε συνεχώς με τον Λαυρέντη, μου είχε πει ότι θα κάτσει να δει τον Ναδάλ. Να είναι καλά εκεί που είναι.”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας