Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«O πατέρας μου ήταν τραυματίας στο Μαρί. Ήταν η μέρα των γενεθλίων μου...»

  10/09/2019 10:00
«O πατέρας μου ήταν τραυματίας στο Μαρί. Ήταν η μέρα των γενεθλίων μου...»

«O πατέρας μου ήταν τραυματίας στο Μαρί. Ήταν η μέρα των γενεθλίων μου...»

  10/09/2019 10:00

Στον καναπέ της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" βρέθηκε η Τζώρτζια Παναγή όπου και μίλησε για όλα. Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε, η Τζώρτζια μίλησε για τις δυσκολίες της ζωής της, την πορεία της αλλά και τα προσωπικά της. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Τζώρτζια συγκλόνισε με την αποκάλυψη της ότι ο πατέρας ήταν τραυματίας στο Μαρί καθώς βρέθηκε εκεί τυχαία αλλά και όταν μίλησε για την διάγνωση της μητέρας της με καρκίνο. 

«Μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου, όταν το 2011 ο πατέρας μου ήταν τραυματίας στο Μαρί. Δεν μπορεί να δουλέψει, έπαθε ολική κώφωση στο δεξί αυτί, επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα, κατεστραμμένοι νεφροί. Ήταν την ημέρα των γενεθλίων μου, ψάρευε εκεί...βρέθηκε τυχαία. Δεν μπορεί να είναι δίπλα μου, όσο θα ήθελα, δεν μπορεί τον θόρυβο, τον αποσυντονίζει. Αλλάζει, δεν είναι δίπλα σου όπως θα ήθελα. Τον είχα πραγματικά ανάγκη» 

Όσον αφορά την διάγνωση της μητέρας της με καρκίνο του μαστού είπε: «Η μητέρα μου στα 16 μου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Φοβάσαι και σου έρχεται ξαφνικά η λέξη "θάνατος" και την ίδια στιγμή ωριμάζεις. Μου ήρθαν οι ευθύνες του σπιτιού. Να βλέπεις να πέφτουν τα μαλλιά της, να προσπαθείς να μην κλάψεις και να είσαι βράχος. Έβλεπα και την λύπηση από τους άλλους και με απωθούσε».

Η Τζώρτζια έκανε αποκαλύψεις και για την προσωπική της ζωή: «Δεν είμαι σε σχέση εδώ και περίπου 10 μήνες. Είχαμε μια μακροχρόνια σχέση, τεσσάρων ετών και τώρα είμαι μόνη μου. Είμαι μια χαρά... Το είχα ανάγκη να μείνω μόνη μου. Είμαι καλά ήδη από την πρώτη μέρα του χωρισμού μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας