Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Kypwell στην Natural & Organic Products Europe 2019

  22/05/2019 13:49
Η Kypwell στην Natural & Organic Products Europe 2019

Η Kypwell στην Natural & Organic Products Europe 2019

  22/05/2019 13:49
Στις 8 και 9 Απριλίου 2019 η Kypwell έλαβε μέρος μαζί με χιλιάδες άλλα brands και επιχειρήσεις στο Natural & Organic Products Europe στο Λονδίνο, την μεγαλύτερη έκθεση φυσικών και βιολογικών προϊόντων στην Ευρώπη.
 
 
Η Kypwell έλαβε ιδιαίτερα σχόλια όχι μόνο για το υπέροχα διαμορφωμένο Mediterranean garden themed stand της αλλά και για τη νέα καινοτόμο οικολογική συσκευασία των προϊόντων της, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στην αγορά πολύ σύντομα.
 
Μεγάλη επιτυχία είχε επίσης και η παρουσίαση των επαγγελματικών προϊόντων της εταιρίας, τα οποία απευθύνονται σε Spa και ινστιτούτα ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένου της νέας μάσκας προσώπου και σώματος «Black Gold Face & Body Mask», προσεγγίζοντας εκπροσώπους από το χώρο της ομορφιάς από όλο τον κόσμο, και από χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ρωσία και το Χόνγκ Κόνγκ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι founders της Kypwell, Έλενα Ελράη, και Inna Orlova είχαν την ευκαιρία να δώσουν συνεντεύξεις σε διεθνή κανάλια, όπως την Ελληνική τηλεόραση και το London Greek Radio.
 
Τα τοπικά πιστοποιημένα βιολογικά βότανα που καλλιεργούνται με την ηρεμία, το γόνιμο χώμα και τον ήρεμο τρόπο ζωής της Κύπρου σε συνδυασμό με φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας, συμβάλλουν στη δημιουργία των πιο φυσικών προϊόντων που φέρουν την υπογραφή της Kypwell, ενός Κυπριακού brand που κατάφερε να βγει από τα σύνορα της Κύπρου και να διαπρέψει στο εξωτερικό!
 

 
Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα και Spa σε όλη την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585.
 
https://www.facebook.com/kypwell/
https://www.instagram.com/kypwell/
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας