Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πέτρος Γαϊτάνος για Ράδιο Αρβύλα: «Ο Θεός θα τους κρίνει»

  25/04/2019 11:37
Πέτρος Γαϊτάνος για Ράδιο Αρβύλα: «Ο Θεός θα τους κρίνει»

Πέτρος Γαϊτάνος για Ράδιο Αρβύλα: «Ο Θεός θα τους κρίνει»

  25/04/2019 11:37

Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για την πολυσυζητημένη διαφήμιση και τη σάτιρα της εκπομπής

Για την πολυσυζητημένη διαφήμιση του πολυκαταστήματος Jumbo μίλησε ο Πέτρος Γαϊτάνοςστην εφημερίδα Espresso και πώς αντέδρασε ο κόσμος στο σποτ που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Επίσης, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη σάτιρα των «Ράδιο Αρβύλα» προς το πρόσωπό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Για τους λόγους που είπε το «ναι» για τη συγκεκριμένη διαφήμιση: «Η πρόταση μου είχε γίνει από πέρυσι. Δεν μας προέκυψε και τελικά η διαφημιστική επανήλθε φέτος με μια νέα πρόταση. Μου πρότειναν τρία σενάρια και τελικά επιλέξαμε το συγκεκριμένο. Έψαξα κάθε φράση και έκφραση με κάθε λεπτομέρεια - τα ψάξαμε μαζί με τους ανθρώπους της διαφημιστικής. Η ιδέα ήταν της εταιρίας και τη βρήκα πολύ εύστοχη και έξυπνη. Δεν σας κρύβω πως ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αποφάσισα να κάνω την εν λόγω διαφήμιση ήταν γιατί ήθελα να «χαλαρώσω» περισσότερο τη σχέση μου με τον κόσμο. Ήθελα να φανεί πως είμαι ένας άνθρωπος με χιούμορ».

Δείτε τη διαφήμιση:

ια το αν φοβήθηκε την αντίδραση και τα σχόλια του κόσμου: «Δεν ασχολούμαι με αυτά. Έχω αγαθή σκέψη για όλα αυτά. Τα κάνω και χαίρομαι σαν παιδί. Πάντα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Κάνω μια προσευχή γι' αυτούς να τους φωτίζει ο Θεός, όπως όλους μας. Δεν ασχολούμαι με το αν κάποιοι έχουν αντίθετη γνώμη γι' αυτά που κάνω. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, οι πάντες ήταν πολύ θετικοί και το αντιμετώπισαν καλά».

Για την κριτική των «Ράδιο Αρβύλα» και αν τη βρίσκει υπερβολική: «Αυτή είναι η δουλειά των εκπομπών αυτών. Να κάνουν πλάκα και να γελάνε. Πραγματικά, δεν ασχολούμαι. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του στον χώρο του και για κάποιο λόγο γίνεται. Στην πλάκα και στη σάτιρα το λάθος ξεκινά όταν γίνεται με εμπάθεια. Και στη δική μου περίπτωση προσβολή θα υπάρξει αν προσβάλουν τα θεία και όχι εμένα».

Αν θα έκανε μία προσευχή για τους Ράδιο Αρβύλα: «Η προσευχή είναι μια στάση ζωής κι αυτό γίνεται με τη λογική τού να ζητάμε το φως του Θεού για να κάνουμε πάντα το σωστό. Πρώτα θα ήθελα ο Θεός να φωτίζει εμένα και Εκείνος κατά την άγια θέλησή του θα κρίνει όλους όσοι έχουν σφάλει».

Δείτε το βίντεο της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας