Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Συγκλονίζει ο Χρήστος Θηβαίος: «Είμαι πέντε μήνες καθαρός»

  22/01/2019 15:45
Συγκλονίζει ο Χρήστος Θηβαίος: «Είμαι πέντε μήνες καθαρός»

Συγκλονίζει ο Χρήστος Θηβαίος: «Είμαι πέντε μήνες καθαρός»

  22/01/2019 15:45

Συγκλονίζει ο Χρήστος Θηβαίος!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο τραγουδοποιός για πρώτη φορά εξομολογείται τη μάχη του με το αλκοόλ αλλά και το πώς πήρε την απόφαση να πάει σε κέντρο απεξάρτησης.

Ο καλλιτέχνης, καλεσμένος στην εκπομπή «Άλλη διάσταση» στην ΕΡΤ εξομολογήθηκε στον Κώστα Αρβανίτη.

«Κάθε άνθρωπος μπορεί και έχει δύναμη να το κάνει. Είμαι σε διαδικασία απεξάρτησης από το αλκοόλ με έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό από το ΚΕΘΕΑ, τον Παναγιώτη τον Στούπα. Πιστεύω δύο πράγματα πολύ σημαντικά. Το καλύτερο αύριο χτίζεται με ανθρώπους με δύσκολο χτες. Όπως λέει και η γυναίκα μου κάθε άνθρωπος για να είναι πιο σημαντικός, πρέπει να είναι πιο βαθύ και το τραύμα του.

Το χειρότερο είναι με τη νομιμοποίηση του αλκοόλ. Κάποια στιγμή μου είχε πει ένας φίλος και με ταρακούνησε: “Εσύ μπορείς να βρεις το ναρκωτικό σου στο περίπτερο”. Δηλαδή μπορείς να βρεις μπύρες ή οτιδήποτε. Είναι πολύ χειρότερο γιατί κανένας ηρωινομανής δεν χτυπάει ένεση μπροστά στα παιδιά του. Εμείς ανοίγουμε τα τσίπουρα, τα κρασιά, τις μπύρες μπροστά στα παιδιά μας και είναι φρίκη αυτό το πράγμα».

Όσο για το ποιος ήταν εκείνος που τον κινητοποίησε; «Η γυναίκα μου, η Μαριά και φυσικά ο Παναγιώτης και το θέλω μου. Είδα τη ζωή μου με άλλο μάτι. Είμαι πέντε μήνες καθαρός», είπε και κατέληξε: «Πάντα όμως υπάρχει και το άλλο. Εμείς οι αλκοολικοί πρέπει να λέμε ότι είμαστε αλκοολικοί».

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας