Οι εξελίξεις στα δικαστήρια ανάμεσα στην Πέμη Ζούνη και την θεατρική παραγωγό που φέρεται ως ερωτική της σχέση! Η απαγωγή, η εξαπάτηση και τα πικάντικα την υπόθεσης!

Την πρώτη νίκη της σημείωσε η θεατρική παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου στην πρωτοφανή δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τη γοητευτική ηθοποιό Πέμη Ζούνη, με αφορμή μια υπόθεση εξαπάτησης με... πικάντικες προεκτάσεις!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Και αυτό γιατί, με πρόσφατη διάταξη του, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών έκρινε εν μέρει αβάσιμη τη μήνυση γα αρπαγή που κατέθεσε στις 31 Μαρτίου 20017 η ηθοποιός σε βάρος της άλλοτε στενής συνεργάτιδας και επιστήθιας φίλης της, και την απέρριψε!

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η πρωτοφανής δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δυο γυναίκες είχε ξεκινήσει με αφορμή την παράσταση "...και Ιουλιέτ" που ανέβηκε στις αρχές του 2017 στο θέατρο του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης". Ο γνωστός μονόλογος του Άκη Δήμου, που είχε ερμηνεύσει η Πέμη Ζούνη, είχε παρουσιαστεί στο κοινό υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Ανγκ Λι.

Ωστόσο, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα,αργότερα αποκαλύφθηκε ότι οι κοινές φωτογραφίες της Πέμης Ζούνη με τον Ανγκ Λι ήταν προϊόν photoshop και ότι ο πασίγνωστος σκηνοθέτης από την Ταϊβάν δεν είχε σχέση με την παράσταση, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να στραφεί κατά της Μπέσσυς Γιαννοπούλου, που είχε αναλάβει την παραγωγή της παράστασης, κατηγορώντας την για απάτη που της προκάλεσε ζημιά άνω των 200.000 ευρώ.

Μάλιστα, η Πέμη Ζούνη δεν είχε μείνει μόνο σε αυτό, αλλά κατηγορούσε την πρώην συνεργάτιδα της ότι, με δέλεαρ τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση, την υποχρέωνε να διαμένει μαζί της σε σπίτι που τους είχε παραχωρήσει ο σύζυγος της ηθοποιού! Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου είχε "απαντήσει" τότε με υπόμνημα που είχε καταθέσει στον εισαγγελέα, στο οποίο, μεταξύ άλλων επέρριπτε όποιες ευθύνες για το σκάνδαλο στην άλλοτε στενή φίλη της, με την οποία μάλιστα υποστήριζε ότι είχαν έρθει "πολύ κοντά" αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso.

Όμως, ο εισαγγελέας εκτιμά ότι από την προκαταρκτική εξέταση και τις ανωμοτί εξηγήσεις της εγκαλουμένης δεν προκύπτει ότι τελέστηκαν τα παραπάνω αδικήματα. Όπως τονίζεται στην εισαγγελική διάταξη, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η καταξιωμένη ηθοποιός είχε τεθεί σε καθεστώς ομηρίας από την Μπέσσυ Γιαννοπούλου, καθώς το διάστημα που διέμεναν μαζί είχε τη δυνατότητα να επικοινωνεί και να επισκέπτεται άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος -όπως και αυτά, εξάλλου- αλλά και να συνεχίζει τις επαγγελματικές και μη δραστηριότητες της.

Έτσι, ο εισαγγελέας καταλήγει ότι δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της θεατρικής παραγωγού και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να απορριφθεί εν μέρει η έγκληση της ηθοποιού. Παράλληλη, όμως τονίζει ότι επιφυλάσσεται να ενεργήσει περαιτέρω για τις υπόλοιπες πράξεις της απάτης της πλαστογραφίας, που εμπεριέχονται στη μήνυση της Πέμης Ζούνη κατά της πρώην συνεργάτιδας της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»