Αυτές είναι οι 8 νέες σειρές της κυπριακής τηλεόρασης!

Θέλεις δράμα ή μήπως θέλεις να γελάσεις; Φέτος οι επιλογές είναι πολλές και η λίστα μεγάλη! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Για πρώτη φορά οι τηλεθεατές θα έχουν επιλέξουν ανάμεσα σε 8 ολοκαίνουργιες σειρές. 

Αlpha Κύπρου

1. Μπλέ - Κοινωνική δραματική σειρά (Δευτέρα - Τετάρτη στις 19:15)

Ηθοποιοί: Χριστίνα Παυλίδου, Γιώργος Ζένιος, Μαρίνος Χατζηβασιλείου, Μάρα Κωνσταντίνου, Σίμος Τσιάκκας, Λουκία Βασιλείου, Μαρία Ιωάννου, Μέλανη Στέλιου, Δημήτρης Αντωνίου, Νίκη Δραγούμη, Μάρα Κωνσταντίνου, Πάνος Μακρής.

Πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις και φιλοδοξεί να αγγίξει τον θεατή με τη συγκίνηση που θα προκαλέσει, το χιούμορ που θα προσφέρει, την αθωότητα μικρών παιδιών, τις τραγικές στιγμές στη ζωή των ηρώων, αλλά και τις στιγμές χαράς, τις στιγμές της δημιουργίας, του έρωτα, του θανάτου, όπως ακριβώς συμβαίνει στη ζωή μας. 

2. Η Φαμίλια - Κωμική σειρά (Πέμπτη & Παρασκεύη στις 19:15)

Ηθοποιοί: Χριστόδουλος Μαρτάς, Πένυ Φοινίρη, Δημήτρης Σταρόβας, Ελεονόρα Βασιλείου, Πηνελόπη Βασιλείου, Ανδρούλα Ηρακλέους, Πόπη Αβραάμ, Γιώργος Κυριάκου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Κώστας Καζάκας, Σοφία Καλλή. 

Η νέα κωμωδία καταγράφει τη ζωή μιας απόλυτα φυσιολογικής κυπριακής οικογένειας η οποία ζει στην εποχή των απανωτών διαζυγίων προσπαθώντας να ισορροπήσει τη σχέη της με επισκέψεις σε σύμβουλο γάμου. Οι αυτοτελείς συμβουλευτικές συνεδρίες, καθορίζουν την πορεία της  σειράς μέσα από ξεκαρδιστικές σκηνές αλλά και τις κωμικοτραγικές καταστάσεις του κάθε χαρακτήρα. Πρόκειται για την αγορά του φορμάτ "La Famiglia", σειρά που παίζεται με επιτυχία σε πολλές χώρες της Ευρώπης. 

3. Κάρμα - True Crime σειρά ( Κάθε Πέμπτη στις 22:00 ή στις 23:00 αν υπάρχουν πολύ σκληρές σκηνές)

Η νέα σειρά της Χριστιάνας Αρτεμίου για τον Αlpha Kύπρου δεν είναι κωμωδία, αλλά μια πρώτη απόπειρα της κυπριακής τηλεόρασης να εντρυφήσει στο είδος του true crime. Βασισμένη σε εγκλήματα και δολοφονίες που συγκλόνισαν την Κύπρο τον 20ο αίωνα, όπως καταγράφηκαν στις σελίδες του Τύπου, σε κάθε επεισόδιο η σειρά θα παρουσιάζει τα γεγονότα με μικρές τροποποιήσεις και αλλαγμένα ονόματα, ώστε να μην γίνεται αντιληπτό το πραγματικό στόρι. Η σειρά, στην οποία θα συμμετέχουν σε κάθε επεισόδιο διαφορετικοί ηθοποιοί θα πραγματεύεται τη λεπτή γραμμή της ψυχολογίας των ανθρώπων που ξεπερνούν τα όρια τους και καταλήγουν στη δολοφονία. Η σειρά δεν θα παίρνει θέση αν ο θύτη ή το θύμα, υπήρξε ένοχος ή αθώος. 

4. Γυναίκα χωρίς όνομα - Δραματική σειρά (Καθημερινά στις 18:45)

Ηθοποιοί: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Ταμίλα Κουλίεβα, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου κ.α

Η "Γυναίκα χωρίς όνομα" είναι η νέα καθημερινή δραματική σειρά, σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στην Ελλάδα , αλλά στην Κύπρο θα παίζει στον Αlpha. Το κανάλι των Λατσιών αγόρασε από την εταιρέια παραγωγής τη σειρά, κλειδώνοντας τα δικαιώματα στην Κύπρο. Στη νέα δραματική σειρά, δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν. Την ζωή των παιδιών τους. 

ΑΝΤ1

1. Οργή - Κυπριακή σειρά μυστηρίου (Τετάρτη - Παρασκευή στις 22:20) 

Ηθοποιοί: Κώστας Αποστολίδης, Λήδα Ματσάγγου, Ελισάβετ Μουτάφη, Ιωσήφ Μαρινάκης, Νεοκλής Νεοκλέους, Βαρβάρα Λάρμου, Χάρης Κκολός, Ερμίνα Κυριαζή, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιώργος Βουβάκης, Ευθύμιος Γεωργόπουλος, Νίκος Γκέλια, Ασήμης Αλεξίου, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Τζούλιο Ντ Ερρίκο κ.α. 

Πέντε χρόνια πριν, ο Οδυσσέας, που σπούδασε γιατρός στο Λονδίνο, επιστρέφει στην Κύπρο και ξεκινάει δουλειά στο ιατρικό κέντρο του Νεοκλή Χριστοφόρου, στον οποίο τον συστήνει ο φίλος του, ο Μάνος. Ο Οδυσσέςας, που μεγάλωσε με τη θεία του τη Δήμητρα μετά τον θάνατο των δικών του, πιστεύει πως οι δικοί του σκοτώθηκαν σε δυστήχημα όταν ήταν πέντε χρονών. Ένας εφιάλτης όμως που τον κατατρέχει εδώ και χρόνια, του δημιουργεί αμφιβολίες για το τι πραγματικά συνέβη τότε. Όταν γνωρίζει τη Μαρίνα, κόρη του Νεοκλή είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Μόνο που αυτή τελικά έχει σχέση με το παρελθόν του και καταλήγει στη φυλακή. Έτσι, πλέον ψάχνει εκδίκηση. 

2. Εσύ... στον κόσμο σου - Κωμωδία (καθημερινά στις 21:!5)

Θα γνωρίσουμε τον Δημήτρη και τη Μαρία. Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στον Πρωταρά. Αυτός την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Αυτή, όμως, θέλει να τον εκμεταλλευτεί για να κάνει το αγόρι της να ζηλέψει. Και όλα θα κυλούσαν φυσιολογικά αν το παρελθόν των γονιών γοιών του ζευγαριού δεν έκρυβε μυστικά και λάθη, αφού και οι δύο είναι παιδιά από οικογένειες που είναι και τόσο νορμάλ. 

ΡΙΚ

1. Aκου να δείς - Κοινωνική σειρά (Δευτέρα - Πέμπτη στις 22:00)

Ηθοποιοί: Αντώνης Κατσαρής, Ιωάννα Σιαφκάλλη, Σπύρος Σταυρινίδης, Δήμητρα Δημητριάδου, Άντρια Ζένιου, Μιχάλης Χρίστου κ.α. 

Ο Νισήφορος είναι ένας συμπαθητικός γεράκος που ζει μόνος τους στην παλιά Λευκωσία, απολαμβάνοντας την ήρεμη ρουτίνα της καθημερινότητάς του. Όταν ο μοναχογιός του Ηρακλής, μανιακός τζογαδόρος και πνιγμένος στα χρέη - χάνει το σπίτι της οικογένειας του στα ζάρια και μπαίνει στη φυλακή, ο Νισήφορος αναγκάζεται να φιλοξενήσει στο σπίτι του όλο του το σόι ώστε να τους βοηθήσει οικονομικά. Και έτσι επιστρέφουν όλοι στο πατρικό τους σε μια κοινωνική κομεντί. 

2. Πεταλούδα - Σειρά εποχής ( Σάββατο & Κυριακή στις 19:30)

Ηθοποιοί: Σώτος Φιλιππίδης, Πάμπος Χαραλάμπους, Θέα Χριστοδουλίδου, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Άννα Μονογιού, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Μάριος Στυλιανού, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, Δένα Ιωάννου, Μιχάλης Χρίστου κ.α. 

Αναφέρεται στις συμπληγάδες που περνούν οι χαρακτήρες σε μια άλλη εποχή, στην οποία οι ψυχές δεν είχαν καμιά αξία μπροστά στην κοινωνική ιεραρχία. Ανεξιάχνιαστοι φόνοι, βιασμοί, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, καταπάτηση των δικαιωμάτων της γυναίκες, αλλά και των φτωχών από τους πλούσιους, αποτελούν τον ιστό της ιστορίας. Η σειρά διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1920 σε ένα ορεινό χωριό της Πάφου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες