Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Γυναίκα κρατούμενη ακολουθεί τα βήματα του "sexy κατάδικου"!

  16/08/2018 14:17
Γυναίκα κρατούμενη ακολουθεί τα βήματα του "sexy κατάδικου"!

Γυναίκα κρατούμενη ακολουθεί τα βήματα του "sexy κατάδικου"!

  16/08/2018 14:17

Με το lifestyle ενός εκατομμυριούχο και την πάμπλουτη αρραβωνιαστικιά του, εύκολα μπορεί κανείς να «ξεχάσει» ότι ο Jeremy Meeks κάποτε ήταν ένας κοινός εγκληματίας, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ως ο πιο όμορφος κρατούμενος και κάπως έτσι άλλαξε η ζωή του. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η φωτογραφία από τη σύλληψή του για οπλοκατοχή και αντίσταση κατά της αρχής αναρτήθηκε στο Facebook από το αστυνομικό τμήμα και αμέσως έγινε viral, κερδίζοντας το προσωνύμιο «σέξυ εγκληματίας» και "ο πιο σέξυ κατάδικος".


Η πορεία του ήταν λαμπρή, καθώς ακολούθησε την καριέρα μοντέλου. Συνεπώς, μπορεί΄το μέλλον να είναι λαμπρό για τους ωραίους κακοποιούς;

Η απάντηση είναι «γιατί όχι». Αυτή τη φορά την «τύχη» του Meeks δεν είναι απίθανο να έχει και μία θηλυκή έκδοσή του. Μία κοπέλα, η οποία συνελήφθη για οδήγηση με ληγμένη άδεια, θα μπορούσε να ακολουθήσει κι αυτή με τη σειρά της καριέρα μοντέλου. Η φωτογραφία της θυμίζει περισσότερο μοντέλο περιοδικού, παρά μία συλληφθείσα, αν εξαιρέσει κανείς την χαρακτηριστική πορτοκαλή φόρμα. 
 
Πολλοί λένε ότι θα μπορούσε να είναι και συγγενείς με τον Μικς, λόγω των ζυγωματικών της, των έντονων χειλιών της, των γαλαζοπράσινων ματιών και της σταρένιας επιδερμίδας.

Η φωτογραφία της αμέσως έγινε virla, κερδίζοντας 926 likes και  εκατοντάδες retweets με το που αναρτήθηκε στα social media. 
 
 
Διαβάστε επίσης:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας