Δεύτερη ηθοποιός καταγγέλλει περιστατικό με Καλυβάτση – Παυλίδου! Σε απόγνωση η Βάσια Παναγοπούλου!

Απρόσμενη τροπή στην υπόθεση Παπαγιάννη - Παυλίδου! Γυναίκα ηθοποιός θα καταθέσει υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη! H παράσταση σταματάει μετά από απόφαση της επιχείρησης του θεάτρου Χυτήριο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Τη στιγμή που η Βάσια Παναγοπούλου ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να σταματήσει την παράσταση «Πετάει Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο, ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά»: «Συνομιλήσαμε με την κα Χρύσα Κλούβα, η οποία καταγγέλλει ότι έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό και θα βρεθεί στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί η μήνυση από την κα Παυλίδου. Αντίστοιχο περιστατικό βίωσε η ίδια πέρυσι από την κα Σοφία Παυλίδου και τον κο Σωτήρη Καλυβάτση, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη».

«Τι είναι αυτά που ακούω τώρα;», αναρωτήθηκε αποσβολωμένη η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία βρισκόταν στο τηλεοπτικό παράθυρο.

Ποια είναι όμως η Χρύσα Κλούβα που τάχθηκε στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη;

Η Χρύσα ανήκει στην νέα γενιά των ηθοποιών, είναι πάντα χαμογελαστή, προσγειωμένη και πολύ συνεργάσιμη! Η ίδια αναδεικνύει το υποκριτικό της ταλέντο μέσα από τους ρόλους που επιλέγει με σταθερά αξιόλογα καλλιτεχνικά βήματα!

Η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει με τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Σοφία Παυλίδου στην παράσταση "Bam Bam", σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο Χυτήριο, και σύμφωνα με τα λεγόμενά της στον συγκεκριμένο σταθμό της καριέρας της δέχτηκε την επίθεση από τους δύο ηθοποιούς!

Τέλος, να τονίσουμε πως η Χριστίνα Κλούβα δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για να σχολιαστεί αρνητικά ούτε έχει δώσει προκαλέσει ντόρο γύρω από το όνομά της, γεγονός το οποίο καθιστά την δήλωσή της βαρυσήμαντη!

Δείτε στο παρακάτω τα backstage της φωτογράφησης της παράστασης στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν Καλυβάτσης-Παυλίδου-Κλούβα:

Νέα εξέλιξη μετά το "θερμό' επισόδιο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννης και την Σοφία Παυλίδου

Ποια είναι η εξέλιξη; 

H παράσταση σταματάει μετά από απόφαση της επιχείρησης του θεάτρου Χυτήριο. Η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε σε δύσκολη θέση μετά την έκταση που πήρε η ένταση ανάμεσα στους δύο συνεργάτες της και στη συνέχεια δημιουργήθηκε σπονδυλωτή αναστάτωση οπότε και αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση.

Σε αυτό συνέβαλε και η δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και είχε σαν αποτέλεσμα να τον κάνει παιραιτηθεί. Ο ηθοποιός είχε αναλάβει να αντικαστασήσει τον ρόλο του Μάνου Παπαγιάννη μετά την παραίτησή του ενώ τον δικό του θα έκανε ο Μάνος Πίντζης. Οι πρόβες είχαν ξεκινήσει αλλά φαίνεται πως δεν έφτανε ο χρόνος για να γίνουν όλα σωστά και μετά και τη δεύτερη παραίτηση θα ήταν αδύνατο να ανέβει η παράστασηχωρίς να περάσει μεγάλο διάστημα προβών.

Το θέατρο έβγαλε και σχετκή ανακοίνωση η οποία έλεγε:

"Το Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ, με αίσθημα ευθύνης, σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην παράσταση ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ, κατέβαλε κάθε προσπάθεια και έλαβε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις, όπως αποτυπώθηκαν και στο από 17-1-2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, προκειμένου να συνεχιστεί η παράσταση ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ, προς όφελος όλων των απασχολουμένων ηθοποιών, τεχνικών και των λοιπών εργαζομένων.

Η αντικατάσταση όμως του πρωταγωνιστικού ρόλου, που ερμήνευε ο κ. Μάνος Παπαγιάννης από ηθοποιό εκτός του θιάσου, κατέστη αδύνατη, εφόσον, σύμφωνα με το σκηνοθέτη της παράστασης, κ. Γιώργο Βάλαρη, απαιτούνται περί τους δύο μήνες πρόβες, ενώ απομένει χρόνος λιγότερος από το ήμισυ της χειμερινής θεατρικής σεζόν. Η μείωση του χρόνου των προβών αποκλείστηκε ασυζητητί, τόσο από το σκηνοθέτη της παράστασης, όσο και από τη διοίκηση του Θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ, εφόσον οι σύντομες πρόβες δεν θα εξασφάλιζαν το προσδοκώμενο άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα από εμάς για το κοινό, που μας τιμά με την παρουσία του σε όλες τις παραστάσεις του Θεάτρου μας. Αναζητήθηκε εναλλακτική λύση ασφαλούς μειώσεως του χρόνου των προβών, με την ανάθεση αυτού του πρωταγωνιστικού ρόλου στον κ. Καλυβάτση, που ως ρόλο τον γνωρίζει, λόγω της συμμετοχής του στην παράσταση. Η πρόταση όμως αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τον κ. Καλυβάτση.

Το Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ, κάτω από τις παρούσες συνθήκες και περιστάσεις, αναπόφευκτα οδηγήθηκε στην απόφαση της οριστικής παύσης των παραστάσεων ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ, όπως ήδη έχουν ενημερωθεί και συναινέσει όλοι οι συντελεστές της παράστασης. Η απόφαση αυτή κρίθηκε αναγκαία και επιβεβλημένη, παρά το κόστος που συνεπάγεται, αφενός στο κύρος του Θεάτρου μας, ως σημαντικού πολιτιστικού φορέα, και αφετέρου στην απώλεια των προσδοκωμένων του εσόδων από τη λήξη των παραστάσεων, άκρως απαραίτητων για τη λειτουργία του.

Για το Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ

ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ"

 

Μιλώντας τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, το βράδυ της Κυριακής, ο Μάνος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τις εξελίξεις και ανέφερε: «έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα από την μεριά μου για να μην διακοπεί η παράσταση. Ήρθε η σύζυγός μου και έκανε την αντικατάσταση για να μην χαθούν οι μέρες εκείνες οι κρίσιμες, έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της παραγωγής να αποφασίσει για εμένα. Δέχθηκα, χωρίς να αντιδράσω καθόλου, το γεγονός της απόλυσής μου, έστω κι αν το έμαθα από το μέσα. Και είπα θα στηρίξω τους ηθοποιούς και την παράσταση και θα είμαι στην πρώτη σειρά και θα τους χειροκροτήσω. Τι άλλο να κάνω; Από την μεριά μου νιώθω ότι έκανα τα πάντα για να μην έχουμε αυτή την εξέλιξη, αλλά, δυστυχώς, την είχαμε!».

 

Στους Κου- Κου βρέθηκε καλεσμένος ο Μάνος Πίντζης, όπου και κλήθηκε να σχολιάσει το συμβάν που έγινε μεταξύ του Παπαγιάννη και της Παυλίδου αλλά και την τελική διακοπή της παράστασης «Πετάει - Πετάει»!

«Όλα αυτά που ξεκίνησαν να λέγονται είναι αστεία» είπε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! 

«Ο Σωτήρης δεν ήθελε να γράφεται άλλο πως αυτό το συμβάν έγινε προς όφελός του» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως αποχώρησε για αυτό τον λόγο!

Αργότερα πρόσθεσε πως δεν υπήρχε πλέον η θετική ενέργεια που απαιτούνταν και κάπως έτσι κατέβηκε η παράσταση!
«Εγώ ζήτησα να κάνω παραπάνω πρόβες όμως αυτό δενν γίνονταν και εν τέλει η παράσταση διεκόπη», κατέληξε...

ΠΗΓΗ: Youweekly - PeopleGreece
 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»