Ο Παπαγιάννης στην Σκορδά! «Η Σοφία σήκωσε χέρι πάνω μου!»

Ο Μάνος Παπαγιάννης μετά το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου στο θέατρο «Χυτήριο» είχε αποφασίσει με τη δικηγόρο του να μη μιλήσει. Όμως επειδή το θέμα έχει πάρει διαστάσεις ο ηθοποιός έσπασε τη σιωπή του.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Σοφία τον έχει καταγγείλει για ξυλοδαρμό, ενώ εκείνος επιμένει πως δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα περιγράφει η συνάδερφός του.

Ο Μάνος Παπαγιάννης αποκλειστικά στο «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» δήλωσε: «Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία χειροδικία και όλα θα λυθούν στο μέλλον. Είναι κρίμα κι άδικο όλο αυτό που γίνεται, αλλά νομίζω ότι θα περάσει»! 

Δείτε τις νέες του δηλώσεις στο ακόλουθο βίντεο!

Η Φαίη Σκορδά πήρε συνέντευξη από το Μάνο Παπαγιάννη και σπάει τη σιωπή του για το περιστατικό που συνέβη με τη Σοφία Παυλίδου!

Η Φαίη ξεκίνησε τη συνέντευξη λέγοντάς του: «Αυτό που πιστεύω είναι πώς ότι και να σου κάνει ο άλλος είναι ότι δεν αντιδράς με βία. Είναι ανεπίτρεπτο...»!
Και ο ηθοποιός της απάντησε: «Συμφωνώ απόλυτα! Εκεί που διαφωνώ μαζί σου είναι ότι ξεκινάμε την κουβέντα με δεδομένο ότι υπήρξε βία. Μου κάνει τρομερή εντύπωση. Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βία;»!

Και η Φαίη τόνισε: «Σου έκανε μήνυση...»! 
Ο δε Μάνος τη ρώτησε σε έντονο ύφος : «Γιατί υιοθετείς ότι αυτό που λέει πως την χτύπησα;» Και η Φαίη του απάντησε: «Γιατί σαν γυναίκα, όταν ακούω μια γυναίκα να λέει ότι κάποιος την χτύπησε έχει τα χίλια δίκια. Ότι κι αν έχει γίνει, ότι κι αν έχει κάνει...»!
Ο Μάνος είπε: «Η κυρία Παυλίδου, την οποία ειλικρινά συμπαθώ, δεν έκανε μια κίνηση που έπρεπε να κάνει. Εγώ νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος. Εκεί που άλλαζα, μου λέει ο Σωτήρης Καλυβάτσης "Η Σοφία Παυλίδου αυτή την κίνηση δεν την έκανε επίτηδες". Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω στο πάνω όροφο "Ρε Σοφία γιατί δεν έκανες αυτή την κίνηση;". Μου είπε "Δεν μου βγήκε και δεν το έκανα". Υπήρξε μια ένταση και εκατέρωθεν αντεγκλήσεις. Κι εγώ μίλησα άσχημα κι εκείνη μίλησε άσχημα. Ήταν εξαιρετικά εριστική. Εγώ ήμουν κάτω, ξυπόλυτος. Ανέβηκα πάνω να ζητήσω τον λόγο. Άνοιξα έντονα την πόρτα, το παραδέχομαι. Παραβίασα τον χώρο της. Λάθος μου κι αυτό...»! 


Αυτό ήταν ένα μέρος από όλα όσα είπε ο Μάνος και δείτε τα στο ακόλουθο βίντεο!

Ο Μάνος αρνήθηκε για ακόμα μία φορά το περιστατικό και τόνισε ότι «είμαι το θύμα της ιστορίας. Νιώθω τρομερά αδικημένος. Είμαι το θύμα κανονικά. Δεν έπρεπε να σηκώσει χέρι η Σοφία πάνω μου… Εάν εγώ χτυπούσα τη Σοφία θα υπήρχε κάποιο στοιχείο ότι τη χτύπησα…Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι έχει μώλωπες στο λαιμό που λέει ότι την έπιασα από το λαιμό… Η Σοφία έπεσε πάνω στη καρέκλα στο καμαρίνι της, υπήρχε ένταση, ύβρεις κι από τον έναν κι από τον άλλον… όχι βέβαια δεν έσπασα την πόρτα. Εγώ έφυγα, όταν κατέβηκα τις σκάλες είδα τον Σωτήρη… δεν ήταν μπροστά ο Σωτήρης (Καλυβάστης)… Πιο ψέμα δεν υπάρχει ότι ο Καλυβάστης με έβγαλε από το καμαρίνι δεν υπάρχει…Απορώ πως κάποιος άνθρωπος από θύμα, γίνεται θύτης»! 


Ο Μάνος περιγράφει καρέ καρέ το περιστατικό. Γιατί δεν της ζήτησε συγγνώμη; Τι έγινε ακριβώς σύμφωνα με τον ίδιο;

Ο Μάνος είπε για την Κάτια Νικολαΐδου: «Η Κάτια Νικολαΐδου είναι ένα αγαπητό πρόσωπο. Πραγματικά την αγαπώ και την συμπαθώ. Έχουμε δουλέψει δυο φορές μαζί. Έχουμε κάνει μια ταινία και μια σειρά μαζί. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Με αυτό, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του, αν είπε κάτι τέτοιο η κοπέλα. Τι να πω;

Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως κάποιος θεωρεί ότι εγώ χτύπησα κάποιον άνθρωπο.»!

Ο Μάνος λοιπόν μέσα από το Πρωινό και τη συνέντευξη που έδωσε στη Φαίη Σκορδά τόνισε: «Και να πω και κάτι άλλο, για τον κύριο Φερεντίνο… Δικαίως αντιδρά έτσι, το σέβομαι απόλυτα. Δεν γνωρίζει ο ίδιος τι έγινε. Ήταν ζευγάρι και δικαίως αντιδρά έτσι. Εννοείται θα υποστηρίξει τη γυναίκα του. Άκουσε βέβαια τη μία μεριά. Ελπίζω να μαλακώσει λίγο μετά από αυτή την παρέμβαση μου.»


 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»