Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μπηχτές, ειρωνείες και μαλλιοτραβήγματα με φόντο το My style rocks

  25/11/2022 13:17
Μπηχτές, ειρωνείες και μαλλιοτραβήγματα με φόντο το My style rocks

Μπηχτές, ειρωνείες και μαλλιοτραβήγματα με φόντο το My style rocks

  25/11/2022 13:17

Ραμόνα Βλαντή, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Μέγκι Ντρίο σφάχτηκαν για το ποια μιλάει καλύτερα ελληνικά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Ραμόνα Βλαντή «απασφάλισε» και μίλησε για το GNTM και το My style rocks: «Δεν ήταν επιτυχημένο το GNTM, η προσθήκη της Χατζηπαντελή το πήγε στην κατηφόρα, καιρός είναι να ξεκουραστεί στο GNTM, φέτος δεν ήταν επιτυχημένο» σχολίασε η Μέγκι Ντρίο.

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση: «Ποιος σύντροφος θα τολμήσει να μου πει να αλλάξω τα μαλλιά μου είμαι μια θεά! Τι να αλλάξω;»

Ο «πόλεμος» για το My style rocks

«Λατρεύω το My style rocks, έχω μιλήσει αλλά ξέρω πως δεν έχει κλείσει τίποτα» είπε η Ραμόνα Βλαντή.

Η Μέγκι Ντρίο παραδέχθηκε: «Θα συνεργαζόμουν με την Ραμόνα, είμαι επαγγελματίας».

Από την αλλή η Ραμόνα Βλαντή είπε για μία πιθανή συνεργασία με την Μέγκι Ντρίο: «Τι να κάνει η Μέγκι Ντρίο στο My style rocks, ποιες γνώσεις έχει;».

«Δεν έχω κάτι με την Έλενα Χριστοπούλου, δεν κατάλαβε τις δηλώσεις μου, την θαυμάζω», ξεκαθάρισε η Ραμόνα.

Καταλήγοντας, η Ραμόνα σχολίασε και τα ελληνικά πολλών μοντέλων: «Πολλές στην τηλεόραση έχουν ”κακοποιήσει” την ελληνική γλώσσα.

«Δεν έχω το λεξιλογικό το απαραίτητο για να είμαι παρουσιάστρια. Νομίζω ότι δεν συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στο χώρο.

«Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, νομίζω το λεξιλόγιο που κατέχω εγώ, εάν συγκρίνω με κάποιες Ελληνίδες που ξέρω, με μία Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω καλύτερα ελληνικά.

«Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ξέρω 4 ξένες γλώσσες».

    

Την απάντησή της στη Ραμόνα Βλαντή έδωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” περί…ελληνικών.

«Νομίζω δεν συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στον χώρο. Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω το λεξιλόγιο που έχω εγώ, αν το συγκρίνω με άλλες Ελληνίδες, ας πούμε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά. Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, μιλάω 4 γλώσσες. Ας μας πουν πόσες γλώσσες μιλούν και οι ίδιες», δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.

Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Επειδή που έχετε γεμίσει το dm με ένα δημοσίευμα με μια κοπέλα που έκανε κάποιες δηλώσεις για μένα σε σχέση με τα ελληνικά μου. Σας έχω πει ένα πράγμα που το έχει πει αυτό ο Καζαντζάκης. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από τούτη, να απαντάς με καλοσύνη στην κακία. Οπότε όλα καλά. Τα πιο ακριβά σχολεία του κόσμου, οι μεγαλύτερες σχολές μόδας, τα ινστιτούτα ομορφιάς δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που λέγεται ενσυναίσθηση, αγάπη και καλοσύνη. Μην ασχολείστε με τις πέτρες που σας πετάνε, να τις μαζεύετε και να χτίζετε αθόρυβα», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας