Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο γιος μου είναι 14. Tρομάζω μήπως διαβάσει κάτι σχετικό για τους γονείς του»

  25/11/2022 11:52
«Ο γιος μου είναι 14. Tρομάζω μήπως διαβάσει κάτι σχετικό για τους γονείς του»

«Ο γιος μου είναι 14. Tρομάζω μήπως διαβάσει κάτι σχετικό για τους γονείς του»

  25/11/2022 11:52

Θοδωρής Μαραντίνης: «Tους έχω πει αν κάτι σας προκαλέσει εντύπωση ή σας παραξενέψει σε σχέση με την πραγματικότητα που βιώνετε, είναι καλό να το συζητήσουμε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Θοδωρής Μαραντίνης φιλοξενήθηκε στο #DOT και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη για τα παιδιά του.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου είναι 14 ετών και έχει πλήρη άποψη για τα πράγματα, πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία. Με τρομάζει το να μπει κάπου και να διαβάσει κάτι σχετικό ή άσχετο με τους γονείς του. Σίγουρα είναι ιδιαίτερο και θέλει προσοχή».

«Από πολύ μικρά τους είχαμε πει γιατί κάποιος μπορεί να χαιρετάει τη μαμά και τον μπαμπά στον δρόμο και τους έχουμε ενημερώσει ότι σε αυτή τη δουλειά ένα κομμάτι αφορά στον Τύπο και πράγματα που μπορεί να γραφτούν για τη μαμά και τον μπαμπά που μπορεί να είναι είτε αληθινό, είτε υπερβολικό, είτε λάθος, είτε περίεργο.

Τους έχουμε πει ότι μπορεί να ακούσουν κάτι από κάποιον συμμαθητή τους, οπότε εγώ αυτό που τους έχω πει είναι ότι αν κάτι σας προκαλέσει εντύπωση ή σας παραξενέψει σε σχέση με την πραγματικότητα που βιώνετε, είναι καλό να το συζητήσουμε για να σας εξηγήσω κι εγώ τι μπορεί να συμβαίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας