Ναταλία Γερμανού: «Ο τρόπος έκφρασης του Γιώργου Λιάγκα τον καθιστά, αντιπαθή»

Τζεφ Μοντάνα για Αλέξη Κούγια και Γιώργο Λιάγκα: «Τους συμπαθώ αλλά κάποιες απόψεις τους είναι για τα σκουπίδια»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η Τζεφ Μοντάνα στη Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Το μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Αλέξη Κούγια με τον Γιώργο Λιάγκα με τους οποίους έχει έρθει αρκετές φορές σε σύγκρουση και πολλές φορές έχει εκφράσει την αντίθεσή της στις αντιλήψεις τους. Όπως λέει η Τζεφ Μοντάνα, και οι δυο άντρες είναι πολύ έξυπνοι και συμπαθητικοί ωστόσο στο πλαίσιο που λειτουργούν καλούνται να παίξουν κάποιους ρόλους και να εκφράσουν απόψεις και αντιλήψεις που είναι για τα σκουπίδια. 

 «Τον Γιώργο Λιάγκα και τον Αλέξη Κούγια τους συμπαθώ. Εγώ που τους έχω γνωρίσει, έχω γνωρίσει συμπαθέστατους, έξυπνους και ικανούς ανθρώπους, Βέβαια, στο πλαίσιο αυτό που λειτουργούν και έχουν έναν ρόλο, έχουν ένα κείμενο. Αυτό το κείμενο έχει πεποιθήσεις και απόψεις οι οποίες είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την ηθική μου και τους κώδικες ελευθερίας. Κάποιες απόψεις είναι για τα σκουπίδια. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν σκληρός και επιθετικός μαζί μου. Ήταν αμήχανο. Δεν οφείλω να πω ψέματα στον κόσμο. Καταλαβαίνω γιατί το κάνει και από που προέρχεται.

Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και η δουλειά του Γιώργου Λιάγκα είναι να αρέσει σε όλους. Ο Κούγιας που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν είναι παρά μόνο μια περσόνα που κατασκεύασε ο ίδιος και γνωρίζει πολύ καλά την επικοινωνία. Εγώ έπρεπε να αναμετρηθώ με έναν άνθρωπο που είναι μετρ στην επικοινωνία που πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο του πόσο καλά έχει ακονίσει το εργαλείο αυτό. Την επιλογή του να κάνεις ρατσιστικά σχόλια και να πληγώνεις άλλους ανθρώπους τη θεωρώ απλά χυδαία»

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Τζεφ Μοντάνα στην Ναταλία Αργυράκη, και όσα είπε για τον Γιώργο Λιάγκα, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο.

«Είπε ότι η δουλειά του Γιώργου είναι να αρέσει σε όλους. Δεν είμαι σίγουρη ότι συμφωνώ πολύ με αυτό γιατί ο τρόπος που εκφράζεται ο Γιώργος στην τηλεόραση καθόλου δεν αρέσει σε όλους. Ίσα ίσα τον καθιστά αντιπαθή και ενοχλητικό πολλές φορές σε μεγάλη μερίδα του κόσμου» είπε η Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια συμπλήρωσε, 

«Ο Λιάγκας δεν είναι ο τύπος του παρουσιαστή του δημοσιοσχετίστα, δεν είναι του “να τα έχω καλά με όλους”. Ίσα ίσα εκνευρίζει πολλές φορές»,

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»