Άντζελα Vs. Γαρμπή: O χωρισμός που έφερε κόντρα - Ξέσπασε η κόρη της Άντζελας

Τάκης Ζαχαράτος: Μιμείται την Άντζελα Δημητρίου και απαντά στην Καίτη Γαρμπή – «Θα σέβεστε»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για τρίτη φορά ανέβηκαν στη σκηνή του #J2US το βράδυ του Σαββάτου 22/10 η Άντζελα Δημητρίου με τον παρτενέρ της Παύλο Σταματόπουλο.

Ωστόσο μια παρατήρηση της Καίτης Γαρμπή στην Άντζελα Δημητρίου στάθηκε η αφορμή για μια μεταξύ τους “παρεξήγηση” ενώ πολλά ήταν και τα σχόλια που γράφτηκαν για την εμφάνιση της τραγουδίστριας και στα social media.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aυτό το ζευγάρι αποχώρησε στο #J2US! Ιλάειρα & Μαυρίκιος «Νεράϊδα & το παλικάρι»

 

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη που παρακολουθεί το show και στηρίζει πάντα τη μητέρα της σε κάθε της βήμα βλέποντας τα σχόλια που γράφονταν για τη μητέρα της στα social media δεν άντεξε και ξέσπασε κάνοντας λόγο για πόλεμο από συγκεκριμένα άτομα τα οποία ωστόσο απέφυγε να κατονομάσει

«Καλημέρα φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε χθες για το χθεσινό live. Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε απόψεις που αν τις λέγαμε δημόσια θα είχε γίνει θέμα. Θα ήθελα, και πρώτη φορά στη ζωή μου το ζητάω αυτό, όσοι μας συμπαθείτε-αγαπάτε, να συσπειρωθείτε και να γίνεται μια γροθιά, μια ομάδα κάτω από κάθε ποστ στο instagram – facebook – twitter και tik-tok γιατί δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από “αλλού”

Ονόματα δε λέω…. Έτσι κάνουν τόσα χρόνια οι κακοί, υποστηρίζουν τους κακούς. Και εμείς οι καλοί που δεν έχουμε πειράξει ποτέ και δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, φαινόμαστε λίγοι γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υποστηρίξουμε ή να “θάψουμε” κανέναν μέχρι τώρα που δεν τραβάει άλλο το να κάνω τα στραβά μάτια.

Ντρέπομαι που το ζητάω αυτό μετά από τόσα χρόνια να το κάνετε για εμάς αλλά έχουμε πλέον φτάσει στα όριά μας με αυτά τα ορκ που μας κάνουν πόλεμο από συγκεκριμένο άτομο. Ευχαριστώ πολύ. Συγγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό μου αλλά έλεος, 3ο live συνεχόμενα πάει πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κιουρτσάκη.

 

 

Με αφορμή τα σχόλια που ακούστηκαν για την κόντρα των δύο γυναικών η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου και η Καίτης Γαρμπή είναι ψυχραμένες.

«Έχουν συγγενική σχέση. Απ’ ότι διαβάζω, ο αδερφός της Άντζελας Δημητρίου υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή της Καίτης Γαρμπή και έχουν και ένα παιδί μαζί. Ο χωρισμός δεν ήταν εύκολος, υπήρξε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκεί ξεκίνησε το υποκοριστικό «Καιτούλα», όπως την αποκαλεί η Άντζελα», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία ωστόσο δεν γνώριζε λεπτομέρειες.

«Με τον χωρισμό διχάστηκαν οι δύο οικογένειες», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο #HappyDay.

 

 

 

Λίγο αργότερα ο Γιάννης Πουλόπουλος την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πιστοποίησε το ρεπορτάζ

 

 

 

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι γνωστός για τις πολύ επιτυχημένες μιμήσεις του, για τις οποίες εμπνέεται συχνά από γεγονότα της επικαιρότητας.

Ο γνωστός performer αυτή τη φορά επέλεξε να μιμηθεί την Άντζελα Δημητρίου, με αφορμή την εμφάνισή της στο #J2US το βράδυ του Σαββάτου 22/10, ενώ παράλληλα έδωσε και την απάντησή του στην Καίτη Γαρμπή, με την οποία είχαν έναν ιδιαίτερο διάλογο.

Ο Τάκης Ζαχαράτος λοιπόν, έκανε τις απαραίτητες αλλαγές και ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χαρίζοντας ατελείωτο γέλιο στους διαδικτυακούς του φίλους ενώ κάτω από την ανάρτηση του έγραψε: «Θα σέβεστε στην Άντζελα Δημητρίου. Αυτοκράτειρα».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»