Στα δικαστήρια Χρηστίδου και Μαραντίνης για τη μη καταβολή της διατροφής

Μετά την ολοκλήρωση της δικάσιμου, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης εναντίον του Μαραντίνη - Σίσσυ: « Ντρέπομαι που είμαι εδώ» Εκνευρισμένος ο Θοδωρής - Συναισθηματικά φορτισμένοι Σκορδά, Γραμμέλη, Χριστοπούλου και Λιάγκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης, ένας έρωτας που οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας, στην απόκτηση δυο παιδιών και κατέληξε στο διαζύγιο και τις δικαστικές αίθουσες για τη διατροφή. 

 

  

  

 

Τον Απρίλιο του 2019 η Σίσσυ Χρηστίδου με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram θα ανακοινώσει την κοινή απόφαση που πήραν με τον Θοδωρή Μαραντίνη να τραβήξουν χωριστούς δρόμους δηλώνοντας ωστόσο ότι παραμένουν ενωμένοι για χάρη των παιδιών τους και πως συνεχίζουν να τρέφουν βαθιά εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή».

 

 

 

Λίγες ημέρες αργότερα και ενώ βρισκόταν εκτός τηλεοπτικού αέρα λόγω των διακοπών του Πάσχα, μέσα από ένα βίντεο στο Youtube η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της με τον Θοδωρή Μαραντίνη να πάρουν διαζύγιο.

«Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα. Γενικότερα δεν μεγάλωσα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον. Μεγάλωσα μέσα σε δεμένες και αγαπημένες οικογένειες. Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω. Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις, ελπίζεις και προσδοκείς ότι αυτό θα είναι για πάντα. Όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από διαφορετικό πρίσμα, από μια διαφορετική συνθήκη, αλλά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. Απλά έχουμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας ποιος θα είναι ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό» ήταν μερικά από τα λόγια της.

 

 

Εκ τότε οι δυο τους μίλησαν αρκετές φορές για το πώς βίωναν αυτή τη νέα συνθήκη θέτοντας σε πρώτο πλάνο πάντα το καλό των παιδιών τους και φροντίζοντας να τονίζουν πως τα συναισθήματα αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού παραμένουν.

«Δυο χρόνια μετά, εγώ είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως πριν. Ήμασταν παντρεμένοι 9 χρόνια και μαζί 13 χρόνια. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν το δημοσιεύσουμε. Το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Μετά το διαζύγιο είναι μεγάλη κουβέντα. Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι από έξω, είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο single, επικεντρώνομαι στο ότι ξαφνικά όταν βρίσκεσαι σε ένα διαζύγιο, υπάρχουν μέρες που ζεις χωρίς τα παιδιά. Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είσαι με όλες τις ευθύνες πάνω σου, μετά κάποιες μέρες είσαι ελεύθερος φοιτητής. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις γιορτές. Ευτυχώς αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον» είχε δηλώσει η Σισσυ Χρηστίδου το 2021 σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster.

 

 

 

Μιλώντας στην ίδια διαδικτυακή εκπομπή ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε πει: «Θεωρώ ότι υπήρχαν όντως στιγμές, που το κομμάτι της έκθεσης για τη σχέση μου με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω σε ό,τι έχει να κάνει με τα δικά μου όρια. Κοιτώντας πίσω, θεωρώ ότι δεν χρειάζονταν κάποια πράγματα. Από τη μεριά μου τουλάχιστον, δεν χρειαζόταν». 

Ενώ σε άλλη συνέντευξή του έναν χρόνο νωρίτερα στην εκπομπή #ΠάμεΔανάη είχε δηλώσει: «Παίρνοντας ένα διαζύγιο δεν σταματά να υπάρχει η οικογένεια. Σταματά να υπάρχει το ζευγάρι και η σχέση. Οπότε εκεί είναι μια νέα ισορροπία και μια νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθείς να βάλεις. Σε αυτή τη διαδικασία είμαστε και εμείς και θεωρώ κάθε ζευγάρι που χωρίζει. Να δεις, δηλαδή, τη νέα πραγματικότητα έχοντας σαν προτεραιότητα την οικογένεια, γιατί αυτός ο δεσμός δεν θα αλλάξει ποτέ. Οφείλει να διατηρηθεί η οικογένεια, απλά πρέπει να διατηρηθεί σε εκείνο το επίπεδο που θα είναι λειτουργική για όλα τα μέλη της. Να μην έχει τριβές. Να υπάρχει σεβασμός, ο κατάλληλος παραδειγματισμός για τα παιδιά και αυτό θέλει δουλειά. Αυτό που κατάλαβα είναι πως, όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει, ένας χωρισμός θέλει επίσης τουλάχιστον στην αρχή αντιστοίχως μια δουλειά».

Όλο αυτό το διάστημα οι δυο τους για χάρη των παιδιών τους είχαν πραγματοποιήσει και μερικά κοινά ταξίδια αλλά και εξόδους αφού προτεραιότητά τους ήταν πάντα να νιώθουν και οι δυο γιοι τους πως οι γονείς τους είναι δίπλα τους και παραμένουν οικογένεια ακόμη και μετά το διαζύγιο. Οι όποιες διαφορές μπορεί να είχαν οι δυο τους φρόντιζαν να μη γίνονται φανερές στα παιδιά.

 

 

 

Η δικαστική διαμάχη για τη διατροφή

Το πρώην ζευγάρι αναγκάστηκε να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να λύσει τα οικονομικής φύσεως θέματα που είχαν προκύψει εδώ και καιρό και πλέον δεν σήκωναν άλλη παράταση.

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν στο κτήριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων το μεσημέρι της Τρίτης 4/10 καθώς ο frontman των Onirama φέρεται να μην είχε πληρώσει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που είχε οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών. Γι’ αυτόν τον λόγο κιόλας η παρουσιάστρια του Mega προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Μετά την ολοκλήρωση της δικάσιμου, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης εναντίον του Θοδωρή Μαραντίνη και πρότεινε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με 3ετή αναστολή. Το δικαστήριο στη συνέχεια τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντας στον τραγουδιστή την προαναφερθείσα ποινή. 

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό, επειδή υπάρχουν δύο παιδιά. Ζητώ συγγνώμη ειλικρινά γιατί κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Δεν θέλω, δεν θέλω. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη, γιατί δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πολύ» είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία η παρουσιάστρια κατά την έξοδό της από το δικαστήριο.

Από την άλλη ο Θοδωρής Μαραντίνης σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής #T-Live αποχώρησε εκνευρισμένος από το δικαστήριο χωρίς να κάνει καμία δήλωση στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν εκεί.

Ο φλογερός έρωτας της παρουσιάστριας με τον τραγουδιστή, που έληξε με ένα φαινομενικά “βελούδινο” διαζύγιο τελικά κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες και μόνο ο χρόνος θα δείξει πως θα κυλήσουν τα πράγματα από εδώ και στο εξής για τους δυο τους…

 

 

Οι ισχυρισμοί των δικηγόρων των δύο πλευρών

Ο δικηγόρος του Θοδωρής Μαραντίνη ανέφερε ότι: «Πριν δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δε στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας για αυτό».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε τη διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”».

Τι ισχυρίστηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης υποστήριξε στο δικαστήριο: «Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορονοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω, αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».

Τι υποστήριξε ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη

«Ο γιος μου “ξέμεινε” από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην εφορία, όπως και δόσεις αυτοκινήτου. Δεν έχει κλείσει συναυλίες προς το παρόν και έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά. Πάντως η κα. Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο youtube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά» υποστήριξε ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη.

 

 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή #SuperΚατερίνα ο Θοδωρής Μαραντίνης θα ζητήσει στο δικαστήριο τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει αντιδράσει στην απόφαση αυτή, καθώς εξακολουθεί να κρατά την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με το θέμα του δικαστηρίου για τη διατροφή των παιδιών τους που έγινε ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Αθερίδη, ασχολήθηκαν και στην Super Κατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε από την πλευρά της να πει δυο λόγια.

«Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Με την Σίσσυ μπορεί να μην είμαστε φίλες, αλλά την ξέρω πάρα πολλά χρόνια και στα μάτια της -παρότι πηγαίνει εξαιρετικά η εκπομπή της- βλέπω μια θλίψη. Βλέπω μια θλίψη και σκέφτομαι τι μπορεί να έχει περάσει αυτή η κοπέλα όλα αυτά τα χρόνια. Τα παιδιά της, το διαζύγιο, η μητέρα της, η πίεση, όλα…

Έφυγε η μητέρα της από τη ζωή, το στήριγμά της κι επειδή ξέρω πόσο αγαπάει τα παιδιά της και πόσο καλή μητέρα είναι και πώς τα έχει προστατεύσει όλα αυτά τα χρόνια -δεν τα έχουμε δει πουθενά τα παιδιά, είναι πολύ προσεκτική- για να φτάσει σε αυτό το σημείο και να βγει αυτό στη δημοσιότητα, η κοπέλα πρέπει να έχει φτάσει μέχρι εδώ», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Στο θέμα της δικαστικής διαμάχης της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη για τη διατροφή των παιδιών τους αναφέρθηκαν το πρωί της Τετάρτης 5/10 και στο #Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του.

«Είναι σκληρό όπως και να ‘χει. Είμαι χωρισμένος πατέρας και δεν μπορώ να πάρω καμία θέση και το αντιλαμβάνεστε. Είναι λεπτά τα ζητήματα γιατί υπάρχουν και παιδιά. Είναι όμως σκληρό. Καταλαβαίνω και τη μία και την άλλη πλευρά αν δεν είχε λεφτά. Ωστόσο η δικαιοσύνη έκρινε ότι πρέπει να δίνει τα λεφτά ο κ. Μαραντίνης. Και η Σίσσυ δεν το έκανε γι’ αυτήν, αλλά για τα παιδιά της» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε πως «και ο Μαραντίνης είναι στοργικός πατέρας. Δεν ξέρω αν δίνει ή δεν δίνει λεφτά, προφανώς δεν δίνει. Τον είδα με τα παιδιά του στα Καλύβια σε μία παραλία το καλοκαίρι και έπαιζαν».

 

 

Συναισθηματικά φορτισμένες Σκορδά, Γραμμέλη και Χριστοπούλου, με την υπόθεση Μαραντίνη-Χρηστίδου

«Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό από την ώρα που αρχίζεις και μετράς τα ποσά για να γίνει το συμφωνητικό με τον μπαμπά των παιδιών σου. Εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι σκληραίνει το πράγμα. Φτιάχνεις ένα χαρτί, ένα συμφωνητικό που το παιδί σου αρχίζεις να το βλέπεις σε ποσά. Για μένα ήταν ότι πιο σκληρό έχω βιώσει στη διαδικασία του διαζυγίου. 

Ξέρω ότι η Σίσσυ αυτή τη στιγμή νιώθει δύσκολα για τα παιδιά της όμως, οφείλει να τα υπερασπιστεί γιατί είναι για τη ζωή της. Είναι πρακτικό θέμα. Πρέπει οι γυναίκες να υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας, δεν είναι για μας. Το γράφει το χαρτί ότι είναι διατροφή για το παιδί μας που πρέπει και οφείλουμε να διεκδικήσουμε» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του #ΠρωινόΜας χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Φαίη Σκορδά έμεινε σιωπηλή για αρκετή ώρα κοιτάζοντας την κάμερά της, εκφράζοντας μόνο έναν βαθύ αναστεναγμό. Στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκτιμώ έναν άνθρωπο, ο οποίος παρ’ ότι έχει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, υπερασπίζει τον εαυτό του γιατί ο νόμος είναι για όλους. Δεν το αφήνει στην άκρη γιατί μπορεί κάποιος να γράψει κάτι».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»