Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η έκπληξη του Γεωργίου: Μετά τον τσακωμό τους, ο Τότσικας μπαίνει στη σειρά!

  02/10/2022 11:54
Η έκπληξη του Γεωργίου: Μετά τον τσακωμό τους, ο Τότσικας μπαίνει στη σειρά!

Η έκπληξη του Γεωργίου: Μετά τον τσακωμό τους, ο Τότσικας μπαίνει στη σειρά!

  02/10/2022 11:54

Γεωργίου-Τότσικας τα ξαναβρήκαν μετά τον τσακωμό τους, στο #Μπρούσκο και ξανάσυνεργάζονται στην #ΓηΤηςΕλιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η δραματική σειρά #ΓηΤηςΕλιάς, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, επέστρεψε δυναμικά στο καθημερινό πρόγραμμα, με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Σε αυτόν αναμένεται να δούμε περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές. Μία από αυτές αφορά την έλευση ενός νέου προσώπου, του Σωκράτη Δρακοπούλου, τον οποίο πρόκειται να υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο Σωκράτης είναι φιλόδοξος, μπον βιβέρ, θετικός χαρακτήρας. Ζει στη Σουηδία, όπου εργάζεται ως εμπορικός αντιπρόσωπος. Λειτουργεί ως μεσάζων για μία σουηδική εταιρεία, η οποία ενδιαφέρεται για το ελληνικό ελαιόλαδο και αποφασίζει να ταξιδέψει στη Μάνη για να κάνει διαπραγματεύσεις.

Πολλά χρόνια κρατά η σχέση Αποστόλη Τότσικα και Ανδρέα Γεωργίου, από την εποχή του «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1. Και ήρθε και πάλι η στιγμή για να ξανασυναντηθούν τηλεοπτικά.

Ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά για να φέρει αναστάτωση, αφού είναι ο Σωκράτης -πατέρας της μικρής Αγγελικής- και ο οποίος καθόλου δεν θα συμφωνήσει με την υιοθεσία της κόρης του από τον Μάνο και την Μαρίνα, ενώ έρχεται να αντιμετωπίσει και την βιολογική μητέρα της μικρής την Αντιγόνη για να της ζητήσει το λόγο για όσα συμβαίνουν.

Ο Αποστόλης ήδη ξεκίνησε γυρίσματα στην Μάνη, αλλά και τις βόλτες του με την μηχανή του Ανδρέα Γεωργίου, έτσι για να θυμηθούν τα παλιά. Δεν ξέρουμε για πόσο θα παραμείνει στην σειρά, αλλά φανταζόμαστε ότι ο ρόλος του θα τραβήξει για κάποιο διάστημα λίγο παραπάνω και όχι στα αυστηρά πλαίσια μίας guest εμφάνισης.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράστηκε σε πρόσφατη ανάρτησή του στο TikTok, ένα βίντεο με τον νέο ηθοποιό της σειράς. Οι δυο τους βρίσκονται σε εξωτερικό γύρισμα με το συνεργείο. «Λοιπόν πάμε μια πρόβα Αποστόλη» ακούγεται να λέει ο σκηνοθέτης στο βίντεο. Τότε ο Αποστόλης Τότσικας ξεκινά κατευθείαν την πρόβα. «Ούτε λεπτό παραπάνω» ακούγεται να λέει ως Σωκράτης Δρακόπουλος, όπως ονομάζεται ο χαρακτήρας που υποδύεται.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο ίδιος προσποιείται ότι δεν βλέπει το εμπόδιο που είναι μπροστά του και πέφτει στο έδαφος, αλλά σηκώνεται αμέσως. Ο Ανδρέας Γεωργίου τον ρωτά: «Είσαι καλά;»  με τον Αποστόλη Τότσικα να προσπαθεί να μείνει στον ρόλο, αλλά όλοι ξεσπούν σε γέλια.

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας