Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Χαράλαμπος Κοτσώνης: «Εγκατέλειψα τη μαγειρική, έπαθα ηλικιακή κρίση»

  27/09/2022 13:25
Χαράλαμπος Κοτσώνης: «Εγκατέλειψα τη μαγειρική, έπαθα ηλικιακή κρίση»

Χαράλαμπος Κοτσώνης: «Εγκατέλειψα τη μαγειρική, έπαθα ηλικιακή κρίση»

  27/09/2022 13:25

«Το «Εν κουλί» παρουσίασε στην τηλεόραση έναν χαρακτήρα πολύ κακό. Μου έστελναν αρνητικά μηνύματα, όπου πήγαινα τις περισσότερε φορές έπαιρνα τα ψυχρά τους βλέμματα» - Η νέα του ζωή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Άλλαξε η ζωή μου λίγους μήνες μετά γιατί έπρεπε να δείξω στον κόσμο ποιος πραγματικά είμαι, είχαν σχηματίσει μια λάθος άποψη για μένα μέσα από το παιχνίδι».

Ο πρώην παίκτης του #MasterChefGR άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην κάμερα της εκπομπής #HappyDay και στην Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Η φράση με το «Εν κουλί» παρουσίασε στην τηλεόραση έναν χαρακτήρα πολύ κακό. Ο κόσμος δεν μπορούσε να ταυτιστεί και έχασα την ταυτότητά μου. Βγαίνοντας από το παιχνίδι ήμουν… ο κακός της παρέας, άκουσα πολλά κακά σχόλια από τον κόσμο για όλο αυτό που έγινε με τον Παντελή», δήλωσε ο Χαράλαμπρος Κοτσώνης.

Τι κάνει σήμερα ο Χαράλαμπος Κοτσώνης;

Για όσα ακολούθησαν στη ζωή του μετά το τέλος του ριάλιτι, ο Χαράλαμπρος Κοτσώνης αποκάλυψε: «Κατάθλιψη όχι, δεν πέρασα, αλλά μπορώ να πω ότι πέρασα ηλικιακή κρίση.

Σπουδάζω ψυχολογία είμαι στο δεύτερο έτος, άφησα την μαγειρική πίσω μου, τουλάχιστον επαγγελματικά, δεν μπορούσα να τα κάνω ταυτόχρονα, ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου. Μετά το παιχνίδι μου έστελναν αρνητικά μηνύματα, όπου πήγαινα τις περισσότερε φορές έπαιρνα τα ψυχρά τους βλέμματα», είπε ο πρώην παίκτης του #MasterChefGR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας