Η Gisele απαντά πρώτη φορά για την κρίση στο γάμο της - «Έκανα το καθήκον μου»

H Gisele επιστρέφει στη μόδα – Τα νέα επαγγελματικά της σχέδια - «Aισθάνομαι ότι ο καθένας πρέπει να πάρει μια απόφαση που να λειτουργεί γι’ αυτόν. Πρέπει να ακολουθήσει κι αυτός αυτό που αγαπά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Gizele είχε ανακοινώσει πριν από αρκετά χρόνια πως δεν θα περπατήσει ξανά σε πασαρέλα και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Πρόσφατα, σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό είπε πως νιώθει πλέον έτοιμη να επιστρέψει επαγγελματικά, αφού έκανε το χρέος της απέναντι στα παιδιά και τον σύζυγό της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Gisele Bundchen έφυγε από το σπίτι τους με τον Tom Brady! Το ζευγάρι χωρίζει

 

Στη συνέντευξή της μίλησε τόσο για την οικογένειά της, όσο και για τη μεγάλη λίστα από στόχους που έχει θέσει πλέον, με την επιστροφή της στον χώρο της μόδας.

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον σύζυγό μου, τον Tom. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», είπε στο περιοδικό #Elle.

 

 

  

 

 

Τα νέα επαγγελματικά της σχέδια

Το άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, αποσύρθηκε από την πασαρέλα το 2015 και όπως αποκάλυψε δεν έχει σκοπό να επιστρέψει σε αυτή. Θέλει να εξακολουθεί να εργάζεται για τη μόδα, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Όπως είπε αυτός ο τρόπος αφορά στη συνεργασία με φωτογράφους και στυλίστες, με τους οποίους έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις, όσο ήταν supermodel. «Στα 42 μου αισθάνομαι πιο συνδεδεμένη με τον σκοπό μου. Είναι πολύ εύκολο για μένα να να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα και να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο για μια μέρα» δήλωσε η Gisele. «Θέλω, επίσης, να δημιουργήσω περισσότερα όμορφα πράγματα στον κόσμο με διαφορετικούς τρόπους» πρόσθεσε.

«Πιστέψτε με, κάθε χρόνο [οι σχεδιαστές] λένε: “Σε παρακαλώ, Gisele, κάνε την πασαρέλα”», δήλωσε στο περιοδικό πριν ξεκαθαρίσει ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Η Gisele αποκάλυψε επίσης μία άγνωστη ιστορία κατά την οποία είχε σε μία φωτογράφιση μαζί την κόρη της, Vivianne. «Με είδε με όλα αυτά τα διαφορετικά χτενίσματα και μακιγιάζ – δεν καταλάβαινε γιατί. Έλεγε: “Μαμά, είσαι πολύ πιο όμορφη χωρίς όλα αυτά! Γιατί σε αγγίζουν; Μπορούν να σταματήσουν;”». Και τότε το γνωστό μοντέλο απάντησε: «Αυτό είναι μόδα!».

 

  

 

O γάμος και οι φήμες για χωρισμό

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για κρίση στη σχέση με τον σύζυγό της είναι πολύ έντονες, κυρίως, εξαιτίας της απόφασης του συζύγου της να επιστρέψει στο άθλημα που τον καθιέρωσε, το ράγκμπι.

Η Gisele παντρεύτηκε τον αστέρα του NFL, Tom Brady το 2009 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Με βάση τις αναρτήσεις και τις δηλώσεις τους η οικογένειά τους ήταν πολύ αγαπημένη και ισορροπημένη. Ωστόσο, η απόφαση του αθλητή να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται πως τάραξε τη ζωή τους.

 

 Τι είπε το γνωστό μοντέλο για όσα ακούγονται;

«Προφανώς έχω τις ανησυχίες μου – πρόκειται για ένα πολύ βίαιο άθλημα και θα ήθελα να είναι περισσότερο παρών στη ζωή των παιδιών μου. Σίγουρα έχω κάνει αυτές τις συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά. Αλλά στην τελική αισθάνομαι ότι ο καθένας πρέπει να πάρει μια απόφαση που να λειτουργεί γι’ αυτόν. Πρέπει να ακολουθήσει κι αυτός αυτό που αγαπά».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»