Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Τα παιδιά μου μεγαλώνουν με τη μητέρα τους και τον υπέροχο σύζυγό της»

  15/09/2022 11:55
«Τα παιδιά μου μεγαλώνουν με τη μητέρα τους και τον υπέροχο σύζυγό της»

«Τα παιδιά μου μεγαλώνουν με τη μητέρα τους και τον υπέροχο σύζυγό της»

  15/09/2022 11:55

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε και για τα παιδιά του, που ζουν με τη μητέρα τους στην Κέρκυρα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Τόνυ Δημητρίου έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής #Breakfast @ Star.

Ο επιτυχημένος κύπριος ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε on camera στο κατάστημα του στην Αθήνα δηλώνοντας: « Ένας ηθοποιός που αγαπάει τη δουλειά του πρέπει να κάνει και κάτι άλλο γιατί υπάρχει τεράστια ανασφάλεια»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για την συμμετοχή του στην σειρά «Τρία μίλια»: «Ο Τίμος στην σειρά, είναι άνθρωπος που θυμίζει πολύ άτομα που ασχολούνται με την πολιτική που είναι μπλεγμένoι σε πάρα πολλά και καλά και κακά. Κάποια στιγμή κάποια πράγματα βγαίνουν στη φόρα και ο Τίμος στην νέα σεζόν, μπορώ να πω ότι είναι σε άμυνα.»

«Έχω δουλέψει της και τσάμπα. Έχουν έρθει πολλοί νέοι σκηνοθέτες, που μου λένε: Θα κάνω μια ταινία μικρού μήκους και αν μπορείς να βοηθήσεις. Τους νέους ανθρώπους πρέπει να τους βοηθάς. Αρνούμαι όμως να δουλέψω για παραγωγούς… Έχει τύχει παραγωγός που ήρθε και μου είπε, σε επιτυχημένη σειρά στο παρελθόν: Θέλω να έρθεις να μας κάνεις μία φιλική συμμετοχή σε ένα επεισόδιο. Και απαντώ: Μα εσείς το επεισόδιο θα το χαρίσατε φιλικά στο κανάλι ή θα το πληρωθείτε;»

«Έχω φύγει από δουλειά ενώ είχα κάνει μια συμφωνία ήρθαν και μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξει συμφωνία για τα χρήματα... Μόλις έμαθα ότι μου έλεγαν ψέματα, τους λέω παιδιά ευχαριστώ πολύ, δεν είναι θέμα οικονομικό, είναι θέμα ότι πήγατε να με εξαπατήσατε. Ευχαριστώ πολύ, καλή επιτυχία για σας»

«Έχω αρνηθεί ρόλο γιατί  ήθελαν να φέρουν να παίξει μαζί μου ένα άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά και είχε βγει από μία από ένα ριάλιτι. Είπα όχι παιδιά, ευχαριστώ πολύ, βάλτε κάποιον άλλον»

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε και για τα παιδιά του, που ζουν με τη μητέρα τους στην Κέρκυρα: «Όταν μου ανακοινώθηκε ότι τα παιδιά θα πάνε στην Κέρκυρα, σαφώς και σφίχτηκα γιατί ήξερα ότι δεν θα έχω την επαφή και ότι θα χάσω πάρα πολλά πράγματα από το μεγάλωμα τους. Όμως θεώρησα ότι θα ήταν πολύ καλύτερο τα παιδιά, να μεγαλώνουν σε ένα υπέροχο περιβάλλον και σε ένα υπέροχο νησί, με ασφάλεια, μαζί με την πρώην γυναίκα μου και τον υπέροχο σύζυγο της, που τα αγαπάει και τα φροντίζει. Είμαι ευγνώμων»

«Έχω απιστήσει πολλές φορές και κάθε φορά με συγχωρούσα. Όλα μπορούν να συμβούν σε όλους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας