H Jolie διέρρευσε τις φωτογραφίες με τον Pitt, ενώ ήταν παντρεμένος με την Aniston

Eνημέρωσε παπαράτσι για το θέρετρο που πήγαν στην Κένυα, για να βγάλει την «τέλεια φωτογραφία», που θα κυκλοφορούσε στον Τύπο - Η Angelina Jolie έχει κερδίσει... επάξια τον τίτλο της «αντροχωρίστρας»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Angelina Jolie έχει κερδίσει... επάξια τον τίτλο της «αντροχωρίστρας», όπως αποκαλύπτει ο συνιδρυτής του περιοδικού #RollingStone.

Το 2005 τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ηθοποιό σε σχέση με τον Brad Pitt ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Jennifer Aniston έπεσαν σαν «βόμβα» στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς κανείς δεν περίμενε τέτοια «ατασθαλία» από τον σταρ.

Στα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Like a Rolling Stone» που κυκλοφόρησαν σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ο Γιαν Βένερ αποκαλύπτει πως πίσω από τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της Jolie με τον Pitt κρυβόταν η ίδια.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως την περίοδο που ήταν ιδιοκτήτης του #USWeekly, κατά το 2005, ένας φωτογράφος με τον οποίο συνεργαζόταν έλαβε ένα τεράστιο φιλοδώρημα από την Angelina Jolie για να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της με τον Brad Pitt, κατά την πρώτη τους «κρυφή έξοδο».

Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια, η ηθοποιός έδωσε στον φωτογράφο όλες τις πληροφορίες σχετικά με το θέρετρο που διέμενε με τον Brad Pitt στην ακτή της Κένυας, ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Jennifer Aniston. Μάλιστα, τον ενημέρωσε για την ακριβή ώρα, που θα έβγαιναν οι δυο τους στην παραλία, προκειμένου να τραβήξει την τέλεια φωτογραφία.

«Έλαβε πληροφορία ότι η Angelina Jolie βρισκόταν σε ένα θέρετρο στις ακτές της Αφρικής, σε ένα μυστικό ταξίδι με τον τότε παντρεμένο Brad Pitt. Πήραμε πρώτοι τη φωτογραφία, ήταν το ντεμπούτο των Μπραντζελίνα», γράφει ο Βένερ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σετ της ταινίας «Mr and Mrs Smith» και οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν μαζί κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα. Τον Ιανουάριο του 2005 η Jennifer Aniston  και ο Brad Pitt ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, κάνοντας λόγο για «φορτωμένο πρόγραμμα» και «αγεφύρωτες διαφορές». 

 

Τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε για τη σχέση του με τη Angelina Jolie, μέχρι τη στιγμή που κυκλοφόρησαν στο #USWeekly οι επίμαχες φωτογραφίες τον Μάιο του 2005.

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, η καλή φίλη της Brad Pitt και συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά «Τα Φιλαράκια», Courteney Cox ανέφερε σε συνέντευξή της πως ο ηθοποιός είχε πληροφορήσει τη φίλη της για την έλξη του από τη Angelina Jolie.

«Δεν νομίζω ότι είχαν ξεκινήσει κάποια σωματική σχέση, ενώ έπαιζαν μαζί, αλλά νομίζω ότι τον έλκυε», είχε πει στο #VanityFair και συνέχισε: «Υπήρχε μια σχέση κι ήταν ειλικρινής με τη Jennifer Aniston σχετικά με αυτό. Τις περισσότερες φορές, όταν οι άνθρωποι έλκονται από άλλους ανθρώπους, δεν το λένε. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής. Ήταν μια έλξη, την οποία για ένα διάστημα, την πολέμησε».

To άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, ανακοίνωσε τον χωρισμό του στις αρχές του 2005

Ένα άρθρο της #Guardian αποκαλύπτει πως δεν ακολούθησε μόνο η Angelina Jolie τη συγκεκριμένη τακτική. Όπως έγραψε ο φωτογράφος - παπαράτσι, Ααρόν Πάρφιτ, εκτιμά ότι το 8% των λήψεων που έχουν κυκλοφορήσει, έχουν «στηθεί» από τους ίδιους τους επωνύμους.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega