Στις 14 Απριλίου βάζουμε μαγιό και πάμε στο WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα!

 

 

 

Το καλοκαίρι στην Κύπρο έρχεται όπως πάντα νωρίτερα, και το πολυβραβευμένο υδροπάρκο της Κύπρου και της Ευρώπης, WaterWorld WaterPark, ανοίγει ξανά τις πύλες του την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022, περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα αποτελεί ένα θεματικό πάρκο που προσελκύει άτομα όλων των ηλικιών. Αυτό που το καθιστά μοναδικό και το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα θεματικά πάρκα, είναι η ισχυρή του σύνδεση με την αρχαία Ελληνική μυθολογία.

Μεγαλοπρεπείς κίονες, αγάλματα, σιντριβάνια και πλατείες, συνθέτουν όλο το υδροπάρκο εξιστορώντας το δικό τους μυθολογικό παραμύθι. 

  

Κάποια από τα παιχνίδια που το αποτελούν είναι: ‘Poseidon’s Wave Pool’, ‘Drop to Atlantis’, ‘Apollo’s Plunge’, ‘Fall of Icarus’ (η πρώτη Boomerango νεροτσουλήθρα παγκοσμίως!), ‘Quest of Heracles’, ‘Aeolos Whirlpool’, κα.

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση από το προσωπικό, η σχέση ποιότητας-τιμής, και τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία όλων, έχουν κάνει το WaterWorld WaterPark να ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του. 

 

 

Με ανταγωνιστές του τα κορυφαία υδροπάρκα παγκοσμίως, το WaterWorld WaterPark βραβεύτηκε και φέτος με ακόμα δύο διεθνή βραβεία, φτάνοντας τα 43 στο σύνολο!

Πιο συγκεκριμένα, με περισσότερες από 235 συμμετοχές από 50 υδροπάρκα 7 διαφορετικών χωρών και 3 ηπείρων, το WaterWorld WaterPark βραβεύτηκε από τα World WaterPark Association Awards στην κατηγορία ‘Best In-House Park Promotion’ για το Wave Pool Party, το οποίο έρχεται ξανά τον Ιούνιο μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις, και για τα έντυπα διαφημιστικά του.

Μάλιστα, ήταν η μοναδική εγκατάσταση που βραβεύτηκε από όλη την Ευρώπη! 

Οι διακρίσεις όμως δεν σταματάνε εδώ.

Πριν από λίγους μήνες, το WaterWorld WaterPark έλαβε το Traveler’s Choice Award από το Trip Advisor, βραβείο που λαμβάνει κάθε χρόνο από το 2013!

Ακόμη, κατατάχθηκε στη 2η θέση μεταξύ των καλύτερων υδροπάρκων της Ευρώπης από το Trip Advisor, και το CNN Travel βαθμολόγησε το WaterWorld WaterPark ως το 9ο καλύτερο υδροπάρκο του κόσμου στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές συμβουλές του!

 

Στο WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, πέραν της μεγάλης ποικιλίας παιχνιδιών και νεροτσουλήθρων, μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά ροφήματα, πεντανόστιμα φαγητά, και να χαλαρώσετε στα μεγάλα αναπαυτικά κρεβάτια:

THEA BEACH VIP CABANAS.  Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα προκράτησής τους διαδικτυακά, αλλά και διά ζώσης, αναλόγως πάντα της διαθεσιμότητας.

Η ενοικίαση των THEA BEACH VIP CABANAS, παρέχει υπηρεσίες locker για τα προσωπικά σας αντικείμενα, αλλά και υπηρεσίες αποκλειστικής εξυπηρέτησης σε ότι αφορά στις ανάγκες κατανάλωσης ποτών.

Ακόμη, για αυτούς που επιθυμούν να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας και χλιδής, μπορούν να επιλέξουν την THEA VIP SUITE.

Η σουίτα διαθέτει μεγάλο σαλόνι με εντυπωσιακό φαγητό, υδρομασάζ με θέα το υδροπάρκο, και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα.

Οι χρήστες της THEA VIP SUITE, εξασφαλίζουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις νεροτσουλήθρες και τα αξιοθέατα του WaterWorld WaterPark, χωρίς καθόλου αναμονή στη σειρά!

Μπορείτε να προμηθευτείτε μειωμένες τιμές σε εισιτήρια και άλλες υπηρεσίες από την ιστοσελίδα https://buywaterparktickets.com/.

Τα εισιτήρια εισόδου που αγοράζονται διαδικτυακά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όποτε το επιθυμείτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού 2022.

Website: https://waterworldwaterpark.com/ Facebook: www.facebook.com/WaterWorldWaterPark/ Instagram: @waterparkcyprus

 

 

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
6th SPRING FESTIVAL: Έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία, πιο ανανεωμένο από ποτέ!
DUENDE: "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες & Δημοφιλή Έργα"
Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου